SUP-Yoga

Heerlijke outdoor activiteit voor lichaam en geest!

Het Banyancentre organiseert de SUP Yoga workshops. Dit doen we op het prachtige Meer van Bussloo. Heerlijk in de buitenlucht, omringd door de natuur beweeg je je voort op het water. Na het volgen van de workshop heb je onbeperkt toegang tot de meer dan 25 wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo.

Stand Up Paddling, oftewel ‘SUP’ is wereldwijd de snelst groeiende watersport. SUP komt oorspronkelijk uit Hawaï en ontstond al in de jaren 60 bij de golfsurfers. Bij SUP sta je op een groot surfboard en beweeg je jezelf voort met een paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. Het is een heerlijke complete body & mind work-out, waarbij je op een ontspannen manier intensief je lichaam traint. Je traint vooral de spieren van je buik, onderrug, schouders, billen en benen. Omdat je continu voor balans moet zorgen is Suppen een zeer efficiënte oefening voor alle spieren in het lichaam.

Glijden over het water door de natuur werkt ontspannend en in Amerika werd al snel de overeenkomst tussen SUP en yoga ontdekt. Yoga heeft dezelfde meditatieve werking en als je deze elementen samenvoegt op het water heb je een outdoor activiteit die zijn weerga niet kent: ‘SUP-Yoga’. Kracht, balans, meditatie, plezier en souplesse komen samen tijdens deze unieke workshop waar het fun element voorop staat. Kom helemaal in balans met een combinatie van SUP & Yoga! We starten met een korte yoga warming up aan de kant. Daarna een klein rondje op het meer om het boardgevoel te krijgen en de eerste balans te vinden. Vervolgens gaan we spelen met verschillende yogahoudingen op het board.

Boek snel want er zijn maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk per workshop.

Reserveer direct