Stress release, deel 2

De kracht van de adem

Deze workshop is het vervolg op Stress Release. Tijdens Stress Release leer je verschillende ademtechnieken en theorie over hoe lichaam, adem, emoties en gedachten samenwerken. Een van de ademtechnieken die je leert is de verbonden adem en tijdens Stress Release deel 2 gaan we daarmee een stapje verder. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al deelgenomen hebben aan Stress Release of al ervaring hebben met de bewust verbonden ademhaling.

Ademen, je doet het de hele dag, niets bijzonders dus. Toch is het adempatroon van de meeste mensen verre van optimaal. We gebruiken vaak maar 30% van ons ademhalingsysteem. Je doet daarmee niet alleen je lichaam, maar ook je geest tekort. Je adem weerspiegelt je angsten, beperkende gedachten en je, vaak onbewuste, emoties. Je manier van ademen is van invloed op hoe fit je je voelt en op je emotionele en mentale patronen, dus hoe je omgaat met je emoties en hoe je denkt.

Door de verbonden adem kom je tot een volledige ontspanning, waarin je vastzittende emoties oplost, inzichten krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart. Vaak is dit een gevoel van ‘thuiskomen’. In een ademsessie gebeurt precies dat wat nodig is, afhankelijk van jouw ontwikkeling of behoefte. Je zult ruimte gaan ervaren om dingen anders te gaan doen, ruimte voor persoonlijke groei. Dit leidt tot een hoger bewustzijnsniveau, waardoor je dichter bij je authentieke IK komt en vanuit je eigen kracht kunt leven. Je neemt de regie over je leven in eigen hand.

Je krijgt een uitgebreide ademsessie volgens de methodiek van Balance Breathing. Je zult contact maken met je eigen ademhaling en de kracht hiervan ervaren. Onder deskundige begeleiding van verschillende ademcoaches zul je een onvergetelijke ervaring opdoen.

Direct inschrijven