De kunst van meditatie met Tijn Touber

De 4 basisstappen van meditatie

In de afgelopen jaren heeft de wetenschap laten zien dat mediterende mensen over het algemeen creatiever, gelukkiger, energieker, geconcentreerder en gezonder zijn. In een tijd waarin we worden overladen met prikkels en uitdagingen, is meditatie een middel om het ‘oog van de storm’ in jezelf te ontdekken. Een plek achter je drukke gedachten waar het stil is en waar je thuis komt bij jezelf.

In deze workshop leert meditatieleraar, inspirator en best selling auteur Tijn Touber je vier simpele basistechnieken van meditatie. Hij doet dat in begrijpelijke taal en aan de hand persoonlijke verhalen en praktische oefeningen. Je leert je adem te gebruiken als een anker zodat je gegrond en gecenterd bent. Je leert om als een toeschouwer naar je gedachten, conditioneringen en patronen te kijken, zodat je niet meer wordt geleefd door je gedachten, maar zelf aan het roer komt te staan en onder alle omstandigheden toegang hebt tot inspiratie en flow.

Tijn Touber geeft al 30 jaar meditatieles en onderwees onder meer 30% van de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, artsen en verplegend personeel in academische ziekenhuizen en bezoekers op Lowlands. Hij schreef 6 boeken over meditatie en de kunst van verlichting, waaronder de bestseller Spoedcursus Verlichting. Daarnaast geeft hij stilte retraites en meditatie concerten. Hij weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar dagelijkse praktijk te vertalen.

Reserveer direct