• Workshop: Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong met Patricia van Walstijn

Chinese bewegingsleer voor vitaliteit en balans

Patricia laat je in deze actieve en inspirerende workshop kennismaken met Qigong, de ‘Yoga uit China’. Je krijgt verschillende oefeningen waarin het ervaren van kracht in je lichaam en rust in je hoofd centraal staat. Patricia weet de Chinese kijk op energie concreet te vertalen naar ons dagelijks leven in het Westen en leert je hoe lichaam en geest als vrienden kunnen samenwerken. Inspirerend en ontspannend!

Qigong is een Chinese bewegingsleer die is ontwikkeld door een Chinese arts. De eenvoudige en sierlijke bewegingen stimuleren de doorstroom van energie, zorgen voor rust in je hoofd en versterken lichaam en geest. De oefeningen zijn eenvoudig door iedereen uit te voeren en het resultaat is vrijwel direct voelbaar. Tijdens deze inspirerende workshop krijg je meer te horen over de achtergrond en de principes waarop deze bewegingsleer is gebaseerd. We doen een opwarmende, een activerende en een ontspannende oefening. Na de workshop voel je je energiek en ontspannen.

Waar is Chi Neng Qigong goed voor?
Chi Neng Qigong vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Het brengt je energie in balans en versterkt je immuunsysteem. Maar Chi Neng Qigong doet meer: het leert je evenwichtiger met je emoties om te gaan en het brengt je verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

En verder helpt Chi Neng Qigong:
Overtollig gewicht te verliezen
Een stralende huid te krijgen
Je lichaamshouding te verbeteren
Je stressniveau te verlagen
Blijmoediger en gelijkmoediger te worden… en dat is mooi meegenomen!

Het is aan te raden het boek Qigong Lifestyle van Patricia van Walstijn voor de workshop alvast te lezen. Bestel in onze webshop. Lees hier de column van Patricia.

Reserveer direct