Banyan Centre voor werkgevers.
Balans, ontwikkeling en groei voor jouw werknemers

Banyan Centre voor werkgevers.
Balans, ontwikkeling en groei voor jouw werknemers

Organisaties zijn in beweging. Medewerkers bewegen mee. Althans, dat wordt van ze verwacht. Flexibel in kunnen en doen. Zelfstandig in kiezen en denken. En tegelijk groeien in kwaliteiten en mogelijkheden. Van werknemers vraagt dat kracht, zelfkennis en vaardigheden. Van werkgevers vraagt het aandacht, verantwoordelijkheid en de juiste begeleiding. 


Burn-outs, stressklachten, veelvuldig ziekteverzuim of zelfs langdurige uitval. Je wilt het voor zijn. Sterker nog, je wilt het voorkomen, want je gunt je werknemers de regie over een gezond leven, vol energie en balans. Daar pluk je als werkgever immers ook de vruchten van.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Het Banyan Centre brengt balans waar het soms zoek lijkt en evenwicht waar dat nodig is. Met korte, praktische programma’s geven wij jouw medewerkers inzichten, handvatten en tools om in beweging te komen en te blijven. Concreet, doelgericht en direct toepasbaar. Daar heb je als organisatie en als medewerker immers het meest aan.

Nieuwe inzichten, directe verandering
Onze programma’s en coaches zijn gericht op resultaat en meer nog: op de mens achter de werknemer. Want stress, belemmeringen, energietekort of obstakels in groei en ontwikkeling komen niet alleen van de werkvloer. Deze hebben veelal een diepere, persoonlijke oorzaak. Daarom ligt de focus van onze programma’s en trainingen op zelf ontdekken, doen en ervaren.

Een-op-een coaching en begeleiding en zelf aan de slag met praktische kennis en tools. Dat leidt tot nieuwe inzichten, directe verandering en passende, bewuste keuzes. Dat is onze ervaring en die van de vele deelnemers die wij al mochten begeleiden op hun weg naar groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. 

 

Het Blik op werk-keurmerk onderstreept onze kwaliteit als dienstverlener en bevestigt de bewezen werking van onze programma’s en methodieken.

Tevredenheidsonderzoek 2016 (.pdf - 89 KB)

Het traject: van vraag naar resultaat

Als werkgever ben je gebaat bij duidelijkheid en heldere processen. Dat begrijpen wij goed. Een samenwerking met het Banyan Centre verloopt daarom volgens een slim, gefaseerd plan.

Inventarisatie

Samen inventariseren we de wensen van jouw organisatie en de doelen voor jouw medewerkers.

Aanbod programma

Ons aanbod is altijd maatwerk. Sluit het aan bij je verwachtingen dan kan je medewerker snel aan de slag.

Ervaren en groeien

Je medewerker neemt deel aan het programma en ervaart, neemt regie, groeit en ontwikkelt.

Evaluatie en borging

Samen bespreken we de resultaten: meer zelfvertrouwen, inspiratie en nieuwe energie bij je medewerker(s).

Rabobank
ABN AMRO
Achmea
AkzoNobel
Asito
Aventus

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen