Workshop Soulcollage ®

Workshop Soulcollage ®

SoulCollage® maakt je meer bewust van jouw onderliggende lagen en helpt je inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wilt in jouw leven. SoulCollage® kaarten maken is een geweldige sleutel om bij je innerlijke wijsheid te komen. 


Het is een creatief en intuïtief proces, waarmee jij je via zelfgemaakte collages gaat verbinden met alles wat je in je hebt, en meer. Zonder een vooropgezet plan, zoek je uit tientallen afbeeldingen plaatjes waar je je toe aangetrokken voelt, of die een enorme aantrekkingskracht op jou uitoefenen. Dit betekent dat, als er bij een plaatje iets resoneert in jou, deze afbeelding met iets in jou verbonden is! Je hoeft nog helemaal niet te weten waarom en hoe, dat komt vanzelf als je jouw SoulCollage®, of zielenkaart, gaat maken. 

SoulCollage® kaarten onderscheiden zich van andere Collage kaarten, door het “Ik Ben Degene Die …. “ proces.

Ben je nieuwsgierig en wil je een workshop bijwonen? In 2020 geven we vier workshops met vier verschillende thema’s:

20 februari: Een nieuw begin

Met het thema ‘Een nieuw begin’ maak je een kaart over het loslaten van wat je tegenhoudt helemaal jezelf te zijn en een kaart over het nemen van een eerste intuïtieve stap naar verandering. Door het lezen van je eigen SoulCollage® kaarten, krijg je inzicht in wat je NU nodig hebt voor je eigen persoonlijke groei en bewustzijn.

16 april: Je verlangen dromen

Met het thema ‘Je verlangen dromen’, krijg je via meditatie, freewriting en daarna het maken van de kaart meer inzicht in wat jouw diepste gevoel en de kern van je grootste verlangen is. Door het lezen van je eigen SoulCollage® kaart, krijg je inzicht om je verlangen ook werkelijk te kunnen gaan (be)leven.

9 juli: Loop je levenspad

Met het thema ‘Loop je levenspad’ laat je via de sjamanendrum en het energetisch reinigen met Salie, alles los wat je nu niet meer nodig hebt. In stilte loop je via het labyrint jouw levenspad, in verbinding met de aarde en de bron, waarbij je inzicht krijgt in de rode draad van je leven. Je neemt je ervaringen mee en schrijft daarna op wat belangrijk is voor jou. Je deelt wat je wilt delen in de groep en maakt je eigen SoulCollage® kaart. Door het lezen van je eigen SoulCollage® kaart, krijg je inzicht hoe je jouw levenspad zou kunnen veranderen om verder te gaan.

17 december: Je persoonlijke engel 

Met het thema ‘Je persoonlijke engel’, krijg je via de engelenmeditatie en SoulCollage® meer informatie over engelen en met name over jouw persoonlijke- of beschermengel. Je leert in deze workshop hoe je de engelen kunt gebruiken in je leven en wat zij voor jou kunnen betekenen. Je maakt jouw eigen persoonlijke- of beschermengel SoulCollage® kaart. Door het lezen van je eigen SoulCollage® kaart, krijg je inzicht en/of antwoorden op jouw levensvragen.

 

Prijs

€69,00
Tijd workshop 13:00 - 17:00 uur

Max. 10 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

TB Hotel 2013aug 9477 lowres

Trainers die je begeleiden

Ineke Dolman

Ineke is mede-oprichtster en de spirituele kracht achter Thermen Bussloo, waaruit het Banyan Centre is voortgekomen. 'Het is mijn liefde en passie om mensen te coachen op hun levenspad, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze werkelijk zijn.' 

Hermien Roeloffzen

Na het volgen van de opleiding is SoulCollage® vond Hermien haar nieuwe passie. Ze werd facilitator SoulCollage®. Het maken en lezen van de kaarten heeft mij een grote stap doen zetten in mijn eigen ontwikkeling. Naast het werken met klankschalen, het doen van meditaties en het maken en lezen van mandala’s, is SouLCollage® een aanvulling voor mijn eigen persoonlijke groei. Dat gun ik iedereen en ik kijk er naar uit het jou te laten ervaren in onze workshops.