Stress release 2

Stress release 2

Ga voor het volle potentieel van jouw ademhalingssysteem. Doorbreek emotionele en mentale patronen, voel je fitter en maak ruimte voor persoonlijke groei.


Ontdek de kracht van jouw adem

Maak je contact met je ademhaling dan maak je contact met jezelf. In deze workshop, het verdiepend vervolg op ‘Stress release 1’, gaan we samen een stap verder in de techniek van het ademen. De verbonden adem brengt je nog dichter bij jezelf en bij je doelen.

Het doorbreken van emotionele en mentale patronen, een fitter gevoel, een gezondere lifestyle of ruimte voor persoonlijke groei. Wat jouw doelen ook zijn, de verbonden adem maakt het bereikbaar. Met ‘Stress release 2’ gaan we voor het volle potentieel van jouw ademhalingssysteem.

Door de verbonden adem kom je tot een volledige ontspanning, waarin je vastzittende emoties oplost, inzichten krijgt en een diepe innerlijke rust ervaart. Door de uitgebreide Balance Breathing ademsessie onder begeleiding van onze ademcoaches ervaar je een gevoel van thuiskomen. Vanaf dan ontstaat er ruimte om dingen anders te gaan doen, je zal vanuit een nieuw bewustzijn persoonlijk groeien en ontwikkelen.

Dit doet ‘Stress release 2’ voor jou

  • Je beheerst de techniek van verbonden ademhaling
  • Je weet oude patronen te doorbreken
  • Je komt dicht bij je ‘authentieke ik’.
  • Je creëert ruimte om vanuit je eigen kracht te leven
  • Je ervaart nieuwe energie en een gevoel van geluk

Kies voor ‘Stress release 2’ wanneer je

  • verdieping wilt na ‘Stress release 1
  • grip je wilt krijgen op je lichaam, emoties en gedachten
  • bewuster en sterker in het leven wilt staan
  • je fitter en levenslustiger wilt voelen
  • persoonlijke groei wil ervaren

Prijs

€59,00
incl. thee/koffie/iets lekkers

Boek je deze workshop dan kun je kosteloos gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Van 10.00 – 12.30 uur

Max. 9 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

20 dec 2017 (vol)
3 jan 2018
1 mei 2018
14 jun 2018
20 sep 2018
20 dec 2018

Trainers die je begeleiden

Mireille de Haas

De kracht van ademhaling en beweging staan centraal in het leven van Mireille de Haas. Als gecertificeerd yogadocent en ademcoach combineert zij beide in even doelgerichte als helende lessen.

 

 

Erwin van Houwelingen

Erwin van Houwelingen is thuis in ademtechnieken. Hij heeft ervaring met verschillende technieken en methodieken, waarvan Balance Breathing voor hem een ware passie is. Dat in combinatie met zijn kennis van Chi Neng Qigong maakt Erwin tot een allround ademcoach.Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.