Loop je levenspad

Loop je levenspad

Met de workshop ‘Loop je levenspad’ maak je een bewuste wandeling en ontdekkingstocht naar jezelf.


Achter Hotel Thermen Bussloo ligt Het Labyrint. Een ingewijde plek waar je kracht en rust vindt. Hier heb je de ruimte om met jezelf te zijn, na te denken en bagage op te ruimen of achter te laten. Met de workshop ‘Loop je levenspad’ maak je een bewuste wandeling en ontdekkingstocht naar jezelf.

Het Labyrint is een oeroud archetype dat verbonden is met transformatie. Het pad dat hier doorheen loopt is een metafoor voor het levenspad, met al z’n wendingen en onbekende én nieuwe wegen. Vanuit die gedachte is ons Labyrint aangelegd; dat maakt het dé plek voor inzicht in persoonlijke processen en voor persoonlijke groei.

Niet het doel, maar de weg ernaartoe

Een wandeling over het slingerende pad helpt je dicht bij je kern te komen, je ‘binnenste jij’. Op het pad kom je jezelf en andere mensen tegen. Dat stemt tot nadenken en laat je heel bewust ervaren hoe je met die ontmoetingen omgaat. Confronterend? Misschien. Verhelderd? Zeer zeker.

De reis door het Labyrint is een persoonlijke ervaring, maar wordt gestart vanuit een gezamenlijk ritueel. Vanuit jezelf en met elkaar verken je verbanden en verbindingen. Dat maakt deze workshop geschikt voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling.

De kern van Loop je levenspad

  • Kom (weer) in contact met jezelf
  • Ruimte voor meditatie en bezinning
  • Het maken en lezen van een soulcollagekaart
  • Een praktische methode voor cultuurverkenning en –verandering in organisaties
  • Een instrument voor teambuilding

Prijs

€69,00
incl. thee/koffie/iets lekkers

Boek je deze workshop dan kun je kosteloos gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Van 13.00 – 17.00 uur

Max. 8 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Ineke Dolman

Ineke is mede-oprichtster en de spirituele kracht achter Thermen Bussloo, waaruit het Banyan Centre is voortgekomen. 'Het is mijn liefde en passie om mensen te coachen op hun levenspad, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze werkelijk zijn.'