Kracht van adem

Kracht van adem

Deze workshop maakt je bewust van je ademhaling en laat je ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Een betere gezondheid, meer energie, minder stress.


Ontdek de kracht van jouw adem

Een gezond en vitaal leven begint bij de juiste voeding, voldoende beweging én… bij je ademhaling. De workshop ‘Kracht van adem’ leert je optimaal gebruik te maken van de kracht van adem. Laat je jouw ademhalingssysteem voor jou werken dan ervaar je een betere gezondheid, meer energie en minder stress. En meer.

Goed ademen is voluit leven. Deze workshop maakt je bewust van je ademhaling en laat je ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Optimaal ademhalen vanuit je buik is een sterk wapen tegen stress, je maakt gelukshormonen aan en geeft je lichaam de kracht om te herstellen en tot rust te komen. Ook kun je met een bepaalde manier van ademen onderdrukte emoties en oude pijn loslaten.

Met deze workshop leer je praktische en eenvoudig toepasbare technieken waarmee je je hoofd helder maakt en je lichaam ontspanning en energie geeft. Onze coaches vertellen je stap voor stap hoe je grip krijgt op je ademhaling en daarmee letterlijk levensenergie én -vreugde kunt inademen. In opvolging van het eerste deel, kun je ook kracht van adem 2 volgen bij Banyan Centre. Gun jezelf het cadeau van optimaal ademen, ontdek de kracht van jouw adem!


Dit doet ‘kracht van adem’ voor jou

 • Je leert je ademhaling optimaal te gebruiken
 • Je ontgift je lichaam op de natuurlijkste manier
 • Je ademt oude pijn en bagage weg
 • Je komt in balans, zowel fysiek en emotioneel
 • Je versterkt je immuunsysteem continu
 • Je ervaart betere gezondheid en meer geluk


Kies voor deze workshop wanneer je

 • je meer energie en vitaliteit wilt ervaren
 • je stress wilt verruilen voor ontspanning
 • je gezonder en fitter wil leven
 • je emoties de baas wilt zijn
 • je voluit wilt leven en genieten

Prijs

€59,00
incl. thee/koffie/iets lekkers

Boek je deze workshop dan kun je kosteloos gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Van 10.00 – 12.30 uur

Max. 12 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.