FE(r)M en BALANS

FE(r)M en BALANS

Wanneer een zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode gecompliceerd verloopt, is het hervinden van de nieuwe balans in je leven extra moeilijk. Ook het niet krijgen van een kind kan je leven letterlijk overhoop halen. Verloskundige & vrouwencoach Martine Wagemans helpt je de balans terug te vinden tijdens deze nieuwe workshop. 


Het krijgen van een kind is een life event. Wanneer een zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode gecompliceerd verloopt, is het hervinden van de nieuwe balans in je leven extra moeilijk. Ook het niet krijgen van een kind kan je leven letterlijk overhoop halen.

Dit alles vraagt veel van je mentale flexibiliteit. Regie krijgen over wat er in je hoofd om gaat en meer grip krijgen op angsten, emoties en leven. Dat is waar we jou tijdens deze workshop bij gaan helpen.

Herken jij of ben jij:

 • Verkrampt of zeer gefocust bezig om zwanger te worden?
 • Angstig om een nieuwe zwangerschap aan te gaan?
 • Snel boos, geïrriteerd of emotioneel, soms om niks?
 • Onherkenbaar verandert na je bevalling?
 • Jezelf aan het afvragen of het ook anders kan?
 • Wij gaan je hierbij helpen tijdens deze workshop.

Kies voor deze workshop...
wanneer je;

 • Ontspanning terug wil brengen in je dagelijks leven
 • De eerste stappen wil zetten in verwerking
 • Wil kijken waar je naar toe wil
 • En ook hóe je daar kunt komen
 • Een nieuwe weg wil inslaan

We ontmoeten elkaar om 10.00u in de Banyanzaal. Na een heerlijke ontspanning gaan we op een creatieve manier visueel maken waar je nu staat en waar je naar toe wil. Je formuleert jouw doel.

Je wil bijvoorbeeld meer ontspannen met je kinderwens omgaan, met een ander gevoel terugkijken op je bevalling of meer genieten van het moederschap. Met een praktische oefening scoren we hoe ver je al richting je doel bent en wat jij als volgende stap wil zetten. De hele ochtend doen we in groepsverband, omdat vrouwen elkaar kunnen steunen en aanvullen. Herkenning geeft een glimlach, opluchting en ontspanning.

Om 13.00 uur genieten we van een heerlijke lunch waarna we onze inzichten van de ochtend meenemen naar de stiltewandeling.

Vanaf 15.00 uur kun je vrij gebruik maken van de wellness activiteiten en is er de mogelijkheid om 1 op 1 te sparren met Martine over je proces.

Prijs

€149,00

Max. 8 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

6 mrt 2020

Trainers die je begeleiden

Martine Wagemans

Met bijna 15 jaar ervaring als verloskundige coacht Martine vrouwen die door zwangerschap(swens), bevalling of moederschap uit balans zijn geraakt. Ze begeleidt bij verwerking, geeft inzichten en laat jezelf weer de regie nemen over wat jij belangrijk vindt in je leven.Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.