1-daagse Ademworkshop - Leren loslaten

1-daagse Ademworkshop - Leren loslaten

Heb je moeite met loslaten? Loslaten van het verleden, van hoe je zou willen dat het was of loslaten van nare gebeurtenissen? Tijdens de workshop leer je door coaching en ademtechnieken om los te laten, zodat dat je energie weer kan stromen.


Het proces van loslaten wordt vaak belemmerd door angst. Angst voor wat er mis kan gaan, voor wat anderen van je vinden, voor verlies van controle of van de liefde. Angst bestaat in vele vormen. En toch heeft elke vorm iets gemeen: het belemmert groei en blokkeert energiestromen. Het staat je in de weg om vrij te leven.

Adem is loslaten

Met deze workshop leer je de kunst van het loslaten beter te beheersen. Je ontdekt dat wat je vreest te verliezen, juist gewonnen kan worden door het vrij te laten. En daarmee jezelf vrijheid te geven. Hierbij staat jouw adem centraal. 

Je krijgt een persoonlijke ademanalyse en je leert een eenvoudige en zeer effectieve ademtechniek waarmee je dicht bij jezelf komt. 

Dit doet de workshop ‘Leren loslaten’ voor jou:

  • Je krijgt meer grip op je angsten en belemmeringen;
  • Je ademt oude pijn en bagage weg;
  • Je gaat je fittter, ontspannen en energieker voelen;
  • Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en in het leven;
  • Je komt fysiek en emotioneel meer in balans;
  • Je leert hoe je je adem kunt inzetten in je dagelijkse leven.

 

 

Prijs

€99,00
incl. thee/koffie/lunch/iets lekker

Boek je deze workshop dan kun je kosteloos gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo. Dit kun je aangeven bij je reservering.

Van 10:00 – 16:00 uur

Max. 9 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

27 sep 2018

Trainers die je begeleiden

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.