Stilteretraite Tijn Touber 2 dgn

Stilteretraite Tijn Touber 2 dgn

Zijn je gedachten continue in beweging? Heb je het gevoel niet in contact te staan met jezelf? Met deze retraite ervaar je de krachtige, helende werking van stilte.


Aarden in alle rust, thuiskomen bij jezelf

In de drukte van alledag kun je afdwalen van je doelen, waarden én van jezelf. Met deze tweedaagse retraite ervaar je de krachtige, helende werking van stilte. Meditatieleraar en inspirator Tijn Touber neemt je mee naar rust, ruimte en nieuwe inzichten.

Zijn je gedachten continu in beweging? Is er onrust in je hoofd en lichaam en heb je het gevoel niet in contact te staan met jezelf? Gun jezelf stilte en neem de ruimte om tot rust te komen. In twee dagen ervaar je hoe het is om echt met en bij jezelf te zijn. Je (her)ontdekt je eigen waarden en leert ze toe te passen als basis en uitgangspunten voor een leven dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Deze reis in stilte maak je niet alleen, je wordt hierin begeleidt door de bekende meditatieleraar Tijn Touber. Hij deelt zijn praktische kennis en inzichten en leert je de technieken om je geest en gedachten tot rust te brengen. Je luxe hotelkamer en de wellness van Thermen Bussloo geven je ook lichamelijk de welverdiende ontspanning.

De kern van de stilteretraite

  • Kom (weer) in contact met jezelf
  • Ontdek, ervaar en gebruik stilte
  • Leer technieken om tot rust te komen
  • Laat energie vrijer stromen
  • Ontspan en kom in balans

Je bent vanaf 09:30 uur welkom om je aan te melden voor je verblijf in ons hotel, inchecken voor je kamer kan vanaf 14:00 uur. Om 10:00 uur is de ontvangst in de Banyanzaal. Dan is er nog volop ruimte om kennis te maken en te spreken. Vanaf 11:00 uur luiden we de stilte in met een geleide meditatie. Aansluitend drinken we een sapje en kun je genieten van een wellnessmoment: een speciale opgieting in de Thermen.

Om 13:00 uur ontvangen we je graag weer voor een geleide mediatie waarna heerlijke vegetarische lunch wacht. Nu kun je ook inchecken in je luxe hotelkamer. De middag beginnen we om 14:30 uur met een stiltewandeling rondom het Meer van Bussloo.

Om 15:45 uur drinken we thee, eten we iets gezonds en kun je weer genieten van rust en wellness. Het diner begint om 19:00 uur, een half uur ervoor heb je de laatste geleide mediatie van deze dag. Om 20:00 uur is er een inspiratieklas en een uur later is het weer tijd voor rust en wellness.

Deze dag beginnen we om 08:00 uur met meditatie in beweging: een Qigong-sessie. Na deze energieke start van de dag ontbijten we gezamenlijk om 09:00 uur. Vervolgens is er Inspiratieklas van 10:00 tot 11:00 uur. Aansluitend drinken we een sapje, is er gelegenheid om uit te checken en beleef je een speciale opgieting in de Thermen.

Lunch start om 13:30 uur waarna we om 14:30 de stilte subtiel doorbreken met een klankmeditatie. Een uur later ronden we gezamenlijk af en mag je je stem weer laten klinken en je gevoelens laten spreken. Aansluitend, vanaf 16:00 uur, heb je weer volop gelegenheid om de wellness van de Thermen te bezoeken.

Prijs

€425,00
Dit is inclusief:
1 x overnachting
1 x ontbijt
1 x lunch
1 x vegetarisch diner
Luxe eigen kamer
Koffie, thee, water en iets 
lekkers tijdens de pauzes
Onbeperkt entree tot alle 
wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 16 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

19-20 jul 2018
1-2 nov 2018

Trainers die je begeleiden

Tijn Touber

Thuiskomen bij jezelf in weldadige stilte begint bij Tijn Touber. Als geoefend meditatieleraar weet hij de kracht van stilte en rust over te brengen. De inzichten en technieken die Tijn deelt, zijn bekend in heel Nederland en ver daarbuiten. Hij deelt ze met jou, bij ons in het Banyan Centre.Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.