Regie over je leven voor zorgprofessionals (3 dgn)

Regie over je leven voor zorgprofessionals (3 dgn)

Voor de zorgprofessionals; ontdek waar blokkades zitten, ruim oude bagage op en krijg concrete handvatten om je leven stevig in handen te nemen.


Ontmoet jezelf, maak nieuwe en bewuste keuzes

Voor wie:
Artsen, tandartsen, psychologen, verpleegkundigen en overige zorgprofessionals.

Drie dagen helemaal voor jou! Kom ontspannen en laat je inspireren. En ontdek hoe je met adem-technieken en coaching, oude patronen en blokkades doorbreekt en je de verbinding met jezelf vergroot. Zodat vanzelf helder wordt wat je wil en welke richting je op wil gaan. Speciaal voor de zorgprofessional. Drie dagen tijd en aandacht voor jezelf, voor jouw vitaliteit en jouw toekomst. Voor jij die -als zorgprofessional- altijd klaar staat voor de ander.

Voel je je gestrest of ervaar je gezondheidsklachten? Loop je vast in je privé- of professionele leven? Heb je het gevoel dat je ‘iets anders’ wilt, maar je weet niet precies wat en hoe? Stop met overleven en ga weer genieten. Kies drie dagen lang voor jezelf en sla een nieuwe, inspirerende weg in.

In dit intense programma staan jij en jouw ademhaling centraal. Onze deskundige coaches analyseren jouw manier van ademen en leren je een adem-techniek die je eenvoudig en snel dicht bij jezelf brengt. In meerdere begeleide sessies verdeeld over de dagen leer je te ontspannen, kom je tot de kern van blokkades en krijg je helder inzicht in wat je echt wilt. Tijdens individuele coaching momenten gaan we dieper in op wat je mogelijk blokkeert of onbewust beperkt.

Naast de focus op ademen is er aandacht voor voeding, beweging en uiteraard ontspanning. In workshops leer je wat bewuste keuzes voor jouw lijf kunnen doen. Het restaurant van Thermen Bussloo verzorgt de heerlijke, gezonde maaltijden. En tussendoor kun je ontspannen en opladen in de bijzonder mooie wellnessfaciliteiten.

De kern van onze 3-daagse training:

  • Ontdek wat je écht wilt: privé en professioneel
  • Ontmoet jezelf
  • Ga voor een nieuw begin, een frisse start
  • Ontdek de kracht van ademen
  • Ruim blokkades op
  • Ervaar rust en leer ontspannen
  • Leer wat jouw lichaam nodig heeft

Prijs

€895,00
Dit is inclusief:
2 x overnachting
2 x ontbijt
2 x lunch, 2 x diner
Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes
Uitgebreid werkboek
Onbeperkt entree tot alle wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 12 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

29-31 mrt 2020

Trainers die je begeleiden

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Simone Ardesch

Simone is al ruim 13 jaar werkzaam als arts. Ze heeft een medische praktijk waarin ze Westerse geneeskunde combineert met voeding, mind-body-interventies en holistische geneeswijzen. Daarnaast is ze coach en directeur van Amsterdam School for Integrative Medicine & Health, een nascholings-instituut voor artsen.Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.