Grip op je gezondheid (5 dgn)

Grip op je gezondheid (5 dgn)

Geef vijf dagen onverdeelde aandacht aan je fysieke en mentale gezondheid. Breng jezelf in evenwicht, ervaar nieuwe energie en levenslust.


Terug naar jezelf, in fysieke en mentale gezondheid

Balans. Al eeuwen weten we dat het de sleutel is tot een gezond lichaam én een sterke, stabiele geest. Met het praktische, multidisciplinaire programma ‘Grip op je gezondheid’ breng je jezelf weer in evenwicht. Geef vijf dagen onverdeelde aandacht aan je gezondheid, in de breedste zin.

Een burn-out, stress, continue druk… Je kunt het lange tijd negeren, maar de signalen van je lichaam zijn duidelijk: je ervaart onrust en gezondheidsklachten door onbalans in je lijf en leven. De behandelingen, coaching en workshops van ‘Grip op je gezondheid’ geven je in vijf dagen een stevige aanzet om je energie en levenslust te hervinden.

Naast ons 5 daagse programma 'Grip op je gezondheid' is het bij Banyan Centre ook mogelijk om het 3 dagen durende programma 'Regie over je leven' te volgen.

Doelgerichte behandelingen, praktische kennis

Alles in je lichaam werkt met elkaar samen. Vanuit die wetenschap stelde ons team van health-professionals dit praktische, samenhangende programma samen. Voeding, ademhaling, lichamelijke behandelingen en aandacht voor de geest vormen de basis van deze doelgerichte retraite. Een persoonlijk en fysieke ervaring die je terugbrengt naar jezelf.

Je krijgt inzicht en richting met een NEI-coachingsessie en een ademsessie. Je doet nieuwe energie op door dagelijkse Qigong lessen en je volgt workshops over voeding, emoties en de wisselwerking tussen lichaam en geest. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke gesprekken met onze erkende coaches en volledige ontspanning in de wellness faciliteiten van Thermen Bussloo.

De kern van ‘Grip op je gezondheid 1’

  • Volledige aandacht voor lichaam en geest
  • Word gezondheidsklachten de baas
  • Herstel en vind nieuwe energie
  • Ontspan je body en mind
  • Inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft
  • Praktische tools voor een gezonder leven

Dag 1 begint om 11:00 uur. We ontmoeten elkaar en maken kennis in de Banyanzaal. Deze ochtend krijg je inzicht in het ontstaan van stress, de invloed ervan op je lichaam en brein en hoe je er mee om kunt gaan. Na de lunch maak je om 14:00 kennis met qigong en je gaat de krachtige werking hiervan direct zelf ervaren. Van 15:30 tot 17:30 is er tijd gereserveerd voor persoonlijke coaching inclusief een ademanalyse. Het diner is om 18:00 en daarna is er alle tijd om te genieten van alle aanwezige wellnessfaciliteiten.

Op dag 2 is er vanaf 08:00 uur een heerlijk ontbijtbuffet en aansluitend ontmoeten we elkaar om 09:00 in de Banyanzaal voor de dagelijkse beweging/ meditatie/ qigong. Vanaf 09:45 uur splitst de groep. Deelnemers 1 en 3 krijgen NEI-coaching terwijl deelnemers 2 en 4 een meditatieve stiltewandeling maken. Om 14:00 uur, na de lunch, wisselen de deelnemers van de invulling van het ochtendprogramma. Om 17:00 is er een gezamenlijke mindfulness bodyscan. Om 18:00 uur sluiten we het programma af met een diner.

Ook op dag 3 is er vanaf 08:00 uur weer een gezond ontbijt waarna we om 09:00 ons verzamelen in de Banyanzaal voor de dagelijkse beweging/ meditatie/ qigong. Vanaf 10.00 uur starten we met systemisch werk waar je verder aan het werk gaat met het kijken naar jouw overtuigingen en doelen waar je aan wilt werken. Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch en op deze dag is er ruimte gemaakt voor een heerlijke behandeling. We sluiten de dag om 18.00 uur af met het diner.

Op dag 4 is er weer vanaf 08:00 een gezond, vers ontbijt en om 09:00 weer aandacht voor beweging/ meditatie/ qigong. De rest van de ochtend krijgt een ieder een individueel voedingsconsult van 45 minuten. We lunchen om 13:00 uur waarna vanaf 14:00 uur de workshop ‘Adem en gezondheid’ en een verhelderende ademsessie plaatsvinden. Om 18:00 diner en weer alle tijd om te genieten van alle aanwezige wellnessfaciliteiten.

De 5e en afsluitende dag. Ook nu begint de dag met het lekkere ontbijt en vanaf 09:30 uur vinden de individuele evaluaties plaats van een half uur per persoon. Om 11:30 sluiten we het programma gezamenlijk af met beweging/ meditatie/ qigong. Nog één keer genieten we samen van een heerlijke lunch. De middag mag je nog nagenieten in de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo.

Prijs

€1.595,00
Dit is inclusief:
4 x overnachting
4 x ontbijt
5 x lunch
4 x diner
Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes
Uitgebreid werkboek
3 downloads Qigong-oefeningen
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 8 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 


Toon nog 1 andere

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.