Grip op je gezondheid (5 dgn)

Grip op je gezondheid (5 dgn)

Geef vijf dagen onverdeelde aandacht aan je fysieke en mentale gezondheid. Breng jezelf in evenwicht, ervaar nieuwe energie en levenslust.


Terug naar jezelf, in fysieke en mentale gezondheid

Balans. Al eeuwen weten we dat het de sleutel is tot een gezond lichaam én een sterke, stabiele geest. Met het praktische, multidisciplinaire programma ‘Grip op je gezondheid’ breng je jezelf weer in evenwicht. Geef vijf dagen onverdeelde aandacht aan je gezondheid, in de breedste zin.

Een burn-out, stress, continue druk… Je kunt het lange tijd negeren, maar de signalen van je lichaam zijn duidelijk: je ervaart onrust en gezondheidsklachten door onbalans in je lijf en leven. De behandelingen, coaching en workshops van ‘Grip op je gezondheid’ geven je in vijf dagen een stevige aanzet om je energie en levenslust te hervinden.

Naast ons 5 daagse programma 'Grip op je gezondheid' is het bij Banyan Centre ook mogelijk om het 3 dagen durende programma 'Regie over je leven' te volgen.

Doelgerichte behandelingen, praktische kennis

Alles in je lichaam werkt met elkaar samen. Vanuit die wetenschap stelde ons team van health-professionals dit praktische, samenhangende programma samen. Voeding, ademhaling, lichamelijke behandelingen en aandacht voor de geest vormen de basis van deze doelgerichte retraite. Een persoonlijk en fysieke ervaring die je terugbrengt naar jezelf.

Je ontdekt de kracht van een familieopstelling en je krijgt inzicht en richting met een NEI-coachingsessie en een ademsessie. Je doet nieuwe energie op door dagelijkse Qigong lessen en je volgt workshops over voeding, emoties en de wisselwerking tussen lichaam en geest. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke gesprekken met onze erkende coaches en volledige ontspanning in de wellness faciliteiten van Thermen Bussloo.

De kern van ‘Grip op je gezondheid 1’

  • Volledige aandacht voor lichaam en geest
  • Word gezondheidsklachten de baas
  • Herstel en vind nieuwe energie
  • Ontspan je body en mind
  • Inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft
  • Praktische tools voor een gezonder leven

Dag 1 begint om 11:00 uur. We ontmoeten elkaar en maken kennis in de Banyanzaal. Hier vindt ook de eerste workshop plaats: ‘Persoonlijke groei door Chi Neng Qigong’. Rond 13:00 uur lunchen we samen. De middag is van 14:00 tot 18:00 uur gereserveerd voor de workshop ‘Van Stress naar kracht’. We sluiten deze dag af met een gezamenlijk diner.

Je begint dag 2 om 08:00 uur met een heerlijk ontbijtbuffet om aansluitend om 09:00 te bewegen met een korte Qigong-sessie. Vanaf 09:45 uur splitst de groep. Deelnemers 1 en 3 krijgen NEI-coaching terwijl deelnemers 2 en 4 een inspirerende stiltewandeling maken. Om 14:00 uur, na de lunch, wisselen de deelnemers van de invulling van het ochtendprogramma. Om 17:00 is er de gezamenlijke workshop ‘Overtuigingen en behoeften’. Om 18:00 uur sluiten we het programma af met een diner.

Ook dag 3 begint om 08:00 uur met een gezond ontbijt waarna we een uurtje later samen een Qiging sessie volgen. Vanaf 10.00 uur starten we met familieopstellingen en systemisch werk waar je aan de slag gaat met je persoonlijke doelen. Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch en we sluiten de dag om 18.00 uur af met een diner.

Een relaxte 4e dag. 08:00 uur: we starten met een gezond, vers ontbijt waarna we van 09:30 tot 11:15 uur de workshop ‘Voeding’ volgen. Aansluitend ervaren we beweging en energie tijdens een Qigong-sessie. We lunchen om 13:00 uur waarna vanaf 14:00 uur de workshop ‘Adem en gezondheid’ en een verhelderende ademsessie plaatsvinden. Aansluitend diner en alle tijd om te genieten van alle aanwezige wellnessfaciliteiten.

De 5e en afsluitende dag. Ook nu begint de dag met het lekkere ontbijt waar je inmiddels van bent gaan houden… Om 09:30 uur vindt er een indviduele evaluatie plaats van ongeveer een half uur, altijd een bijzonder moment. Om 11:30 uur genieten we samen van een laatste Qigong-sessie en sluiten we het programma af. Nog één keer genieten we samen van een heerlijke lunch. De middag mag je nog nagenieten in de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo.

Prijs

€1.595,00
Dit is inclusief:
4 x overnachting
4 x ontbijt
5 x lunch
4 x diner
Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes
Uitgebreid werkboek
3 downloads Qigong-oefeningen
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 8 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Trainers die je begeleiden

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Frank Lageweg

Kom van je hoofd weer in je lichaam en sta volledig in je kracht. Volgens Frank Lageweg is het mogelijk en kan iedereen het. Als coach, trainer en therapeut helpt hij mensen hun kracht te (her)vinden en ten volste te benutten. Dé weg naar een vrij en gezond leven.

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.

Sandra Tiedink

Sandra is coach en trainer in hart en nieren en heeft ruime ervaring in werken in en met organisaties. Sandra maakt gebruik van technieken afkomstig uit NLP, Mindfulness en Systemisch werk, ook wel familieopstellingen genoemd en heeft ruime kennis en ervaring in het werken met professionals aan persoonlijk leiderschap, energiemanagement en burn-out preventie.


Toon nog 3 andere

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.