Grip op je gezondheid deel 2 (4 dgn)

Grip op je gezondheid deel 2 (4 dgn)

Aan de slag met jezelf. Met een sterke focus op jouw energiestromen, (on)bewuste gedrag- en denkpatronen, je belemmeringen en doelen.


Focus op denken en doen, voor balans en nieuwe energie

Het brede, helende programma ‘Grip op je gezondheid deel 1’ krijgt een verdiepend vervolg met deel 2. Na de fysieke behandelingen en de opgedane kennis van ‘Grip 1’ ga je nu verder aan de slag met jezelf. Meer intens, met een sterke focus op jouw energieniveau, (on)bewuste gedrag- en denkpatronen en je belemmeringen en doelen.

Vanuit de basis die je zelf hebt gelegd tijdens en na ‘Grip 1’ werken we samen verder aan jouw gezondheid. We bekijken waar je nu staat en waar je stappen vooruit kunt zetten. Met ‘Grip 2’ richten we ons verder op jouw innerlijk, wat natuurlijk in nauw verband staat met je fysieke en daarmee je algehele welzijn.

Persoonlijke ontwikkeling vanuit inzicht en energie


In vier dagen beleef je een uitgebalanceerd programma waarin verschillende coaches, workshops en sessies je dichter bij jezelf brengen. Na een uitgebreide ontvangst door onze Patricia van Walstijn op de eerste dag, zal dag twee in het teken staan van de workshop ‘Krachtig leven’ van Frank Lagerweg.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe je mentale staat jouw zelfgenezend vermogen en fysieke energie beïnvloedt. Je leert denkpatronen te herkennen én hoe je gedachten vóór je laat werken. Ook leer je wat jij nodig  hebt om weer fysiek, mentaal en energetisch in je kracht te komen. Je krijgt grip op balans. Zo kun je een toekomst creëren die in lijn is met wat jij werkelijk wilt.

Op dag drie leer je over dynamieken en patronen uit je verleden die jouw huidige leven en werk beïnvloeden of zelfs beperken. Coach Sandra Tiedink vertelt je over systemisch werk en opstellingen en leert je situaties van een afstand te bekijken. Je krijgt verhelderende inzichten en nieuwe energie. Deze resultaten worden op de vierde dag versterkt met een Balance Breathing sessie, waarbij jouw ademhaling je ruimte zal geven, op elk vlak.

De kern van ‘Grip op je gezondheid 2’

  • Praktisch en doelgericht
  • Meer en helder inzicht in jezelf
  • Nieuwe energie en levenslust
  • Zicht op je kwaliteiten en talenten
  • Focus op gedrag- en denkpatronen
  • Gebruik de kracht van je ademhaling
  • Werken aan belemmeringen en doelen
  • Vervolg op Grip op je gezondheid deel 1

Je kunt deze dag op je gemak beginnen, want we verwachten je om 14:00 uur  in de Banyanzaal. Na een eerste kennismaking met ons en je mededeelnemers starten we met een ontspannende Qigong-sessie. Om 15:00 uur beginnen we met korte individuele NEI sessies, voor iedere deelnemer hebben we 30 minuten gereserveerd. Om 18:00 uur genieten we samen van het diner.

Om 08:00 uur wacht je een heerlijk ontbijtbuffet. Vervolgens beginnen we de dag goed met Qigong. Met een gevoel van energie en balans begin je om 10:00 uur met de workshop ‘Loslaten stress’. Om 13:00 uur stillen we de trek met een lunch. De middag vullen we in met de workshop ‘Kom in je kracht’. Om 18:00 uur wacht een gezond diner. Aansluitend kun je genieten van wellness of van je luxe hotelkamer.

De 3e dag begint om 08:00 uur met een ontbijtbuffet. Aansluitend kiezen we met een Qigong-sessie voor energie en beweging. De workshop ‘Introductie op systemisch werk en opstellingen’ om 10:00 uur geeft je nieuwe inzichten en ruimte voor groei. Na de lunch ga je in de workshop ‘Opstellingen aan de hand van persoonlijke doelen’ verder en dieper aan de slag met jezelf. Om 18:00 uur sluiten we de dag weer samen af met een diner.

De laatste dag. Geniet dus extra van het gezonde ontbijtbuffet dat ook om 08:00 uur begint. Deze eerste uren zijn ook bedoeld om uit te checken, waarna we om 10:00 uur samen weer een mooie ademsessie ingaan. Om 12:30 uur staat er een fijne lunch te wachten. Van 13:30 uur tot 15:00 uur bewegen we met Qigong en sluiten we gezamenlijk het programma vol energie en inspiratie af.

Prijs

€1.049,00
Dit is inclusief:
3 x overnachting
3 x ontbijt
3 x lunch
3 x diner
Luxe eigen kamer
Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 6 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.


Toon nog 1 andere