Focus en energie (2 dgn)

Focus en energie (2 dgn)

Presteren in je werk, plezier in je leven. Dat vraagt om energie en evenwicht. En om duidelijke afspraken met jezelf. Dit praktische tweedaagse programma helpt je keuzes te maken en de gewenste balans te creëren. Je ontdekt: energiek werken en leven kun je leren.


Voluit werken en leven.

Ambities en energie hebben alles met elkaar te maken. Net als stress en burn-out. En je weet het best: wil je vooruitkomen en ontwikkelen dan moet je af en toe even stilstaan. Jezelf vragen stellen: waar kies ik voor? Hoe maak ik keuzes? Kiezen betekent een volmondig ‘ja’ tegen wat je belangrijk vindt én vraagt ook ‘nee’ zeggen tegen andere dingen. Hoe doe je dat? Met deze training zet je concrete stappen richting nieuwe prioriteiten en keuzes die jou energie opleveren.

Handvatten, antwoorden en focus


Ambitieus zijn en tegelijk loyaal zijn aan je jezelf, het kan! Want heb je inzicht in je valkuilen, herken je stress en weet je wat voor jou écht belangrijk is, dan creëer je ruimte voor evenwicht en de nodige ontspanning. Het resultaat: nieuwe energie en meer genieten.

De training Focus en energie geeft je - onder begeleiding van twee ervaren trainers - in twee dagen meer inzicht in jezelf en je manier van keuzes maken. Ook krijg je praktische handvatten om gezond te (blijven) werken en op die manier doelen en resultaten te behalen. Zowel zakelijk als privé. In de vorm van een workshop met uiteenlopende oefeningen - echt aan de slag dus - vind je antwoorden op onder meer de volgende vragen:

 • Wat is ‘gezond werken’ voor mij? En hoe doe ik dat?
 • Hoe maak ik mijn ambities waar zonder het risico op een burn-out? 

 • Hoe combineer ik werk en privé, zonder te kiezen voor het een óf het ander?
 • Hoe leer ik vaker ‘nee’ te zeggen (in mijn werk en/of sociale omgeving)?

 Voor wie?

Deze training is voor iedereen die zakelijke en persoonlijke ambities op een ‘gezonde’ manier wil combineren. Minder stress, meer rust en een betere gezondheid zijn daarbij belangrijke speerpunten. Het programma is tevens ontwikkeld als bedrijfstraject met de focus op persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en ontwikkeling in werk.

Focus en energie in het kort:

 • Leer stress en patronen herkennen
 • Ontdek wat je echt belangrijk vindt
 • Maak keuzes die écht bij je passen
 • Je leert éigen prioriteiten stellen
 • Ja óf nee zeggen omdat je het echt wilt
 • Leer ontspannen door ademhalen
 • Krijg grip op je energie en je agenda
 • Focus op betere gezondheid en meer genieten

Prijs

€1.695,00
Dit is inclusief:
1 x overnachting
1 x ontbijt
2 x lunch
1 x diner
Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

*Datum is op aanvraag

Max. 8 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Sandra Tiedink

Sandra is coach en trainer in hart en nieren en heeft ruime ervaring in werken in en met organisaties. Sandra maakt gebruik van technieken afkomstig uit NLP, Mindfulness en Systemisch werk, ook wel familieopstellingen genoemd en heeft ruime kennis en ervaring in het werken met professionals aan persoonlijk leiderschap, energiemanagement en burn-out preventie.

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.