NEI coaching

NEI coaching

Op effectieve wijze ontdek je de kern van zaken waar je mee worstelt of tegenaan loopt. Een zachte methode om diepe blokkades aan te pakken.


Gericht en snel tot de kern

NEI coaching geeft je maximaal inzicht in minimale tijd. Op een concrete en effectieve manier kom je snel tot de kern. Tot de bron van zaken waar je, soms zonder het te weten, mee worstelt of tegenaan loopt. Een vriendelijke methode om problemen en blokkades snel te doorgronden.

Vergeten gebeurtenissen uit het verleden, onbewuste frustraties, opgebouwde stress of lichamelijke onbalans: het komt naar boven in deze snelle, krachtige sessies. Met behulp van een spiertest en door het stellen van gerichte vragen krijg je toegang tot jouw onderbewuste geheugen. Zo wordt snel duidelijk en helder wat jou ervan weerhoudt een gezond en gelukkig leven te leiden. Zoek je toch liever iets anders? Probeer dan eens ademcoaching!

NEI heeft haar wortels in onder meer de oosterse geneeskunde en reguliere psychotherapie. Zonder lange praatsessies komen we snel tot de kern en werken we direct aan de oorzaak achter de klacht. Door het prettige, zachte karakter van NEI is deze therapie ook bijzonder geschikt en effectief voor kinderen.

Dit doet NEI coaching voor jou

  • Inzicht in gedrag, handvatten voor verandering
  • een lichter gevoel, je laat zware bagage achter
  • verlichting en genezing van diverse klachten
  • er is ruimte voor groei en ontwikkeling

Kies voor NEI coaching wanneer je

  • inzicht wilt in je eigen valkuilen en belemmeringen en de herkomst daarvan.
  • stress wilt loslaten en emotioneel in balans wil komen.
  • je kind wilt helpen bij bijvoorbeeld examenvrees, blessures of belemmerende emoties of gedachten.

Prijs

€125,00
Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden spreken we samen een moment af.

Max. 1 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Trainers die je begeleiden

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.