Ademcoaching

Ademcoaching

Ervaar Balance Breathing. Een krachtige manier van ademhalen waarmee je vanuit inzicht in jouw belemmeringen en blokkades nieuwe grote stappen zet.


Ontmoet jezelf en ga voor groei

De helende werking van ademhaling is ongekend. Dat is de gedachte achter ademcoaching, of Balance Breathing zoals we de techniek in het Banyan Centre noemen. Een krachtige manier van ademhalen waarmee je vanuit inzicht in jouw belemmeringen en blokkades nieuwe, grote stappen zet.

Ademhalen is leven. Balance Breathing is pure kracht. De methode brengt je dicht bij jezelf en zorgt ervoor dat je oude pijn en belemmerende gedachten definitief achter je kunt laten. Na een sessie van ongeveer anderhalf uur ervaar je heling, transformatie en ruimte in denken, voelen en doen. Bovendien draagt de techniek bij aan fysiek herstel, een sterker immuunsysteem en meer energie. Naast ademcoaching, is het ook mogelijk om NEI coaching te volgen bij Banyan Centre.

De coaching bestaat uit drie sessies. Tijdens de eerste krijg je uitleg over het ademhalingssysteem en de techniek. Daarnaast bespreken we het doel dat jij hebt met jouw ademsessie. Wat wil jij bereiken, waar sta je nu en wat houdt je tegen? Daarna volgen de ademanalyse en jouw eerste ademsessie. De tweede en derde sessie vinden zo’n twee en vier weken later plaats. Hierbij gaan we samen de verdieping in en bespreken we je proces, waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Wil je meer weten over Balance Breathing en over wat de ademcaching voor jou kan betekenen? Stuur een e-mail naar welkom@banyancentre.nl of bel 06 28 21 12 18.


Dit doet ademcoaching voor jou

  • Je krijgt inzicht in belemmeringen en blokkades
  • Je ruimt bagage op en voelt je lichter
  • Je ervaart ruimte in denken, voelen en doen
  • de start voor groei en ontwikkeling
  • fysiek herstel, sterker immuunsysteem, meer energie.

Kies voor ademcoaching wanneer je

  •  bagage uit het verleden wilt opruimen
  • inzicht wilt in je eigen valkuilen en belemmeringen
  • stress wilt loslaten en emotioneel in balans wil komen
  • een nieuwe, frisse start wilt maken
  • wilt groeien en ontwikkelen vanuit je eigen kracht

Prijs

€300,00
3 ademsessies

Boek je dit traject dan kun je op dagen dat je hier bent kosteloos gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo

Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden spreken we samen een moment af.

Eén losse sessie boek je voor €125,-

Max. 1 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Trainers die je begeleiden

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.