Onze programma’s, workshops en coaching

Ontdek wat bij jou past, ervaar de verandering

Voel je je gestrest of beheerst een burn-out je leven? Wil je je talenten verkennen en je potentieel optimaal benutten? Of remt je gezondheid je in het behalen van je doelen? Onze programma’s, trainingen en opleidingen zetten je in beweging. Vooruit, in de voor jou juiste richting.

De programma’s van het Banyan Centre brengen je tot jezelf en tot de kern. Ontdek wat je werkelijk wilt en vind wat je nodig hebt. Elke training, opleiding of workshop heeft specifieke doelen en resultaten. Waar ben jij naar op zoek?


We hebben 0 resultaten voor je gevonden

Grip op je gezondheid deel 2 (4 dgn)

Aan de slag met jezelf. Met een sterke focus op jouw energiestromen, (on)bewuste gedrag- en denkpatronen, je belemmeringen en doelen.

Loop je levenspad

Met de workshop ‘Loop je levenspad’ maak je een bewuste wandeling en ontdekkingstocht naar jezelf.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Agenda


Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.