Vrouw awards gewonnen

VROUW Awards 2014

Banyan Centre for Health & Happiness (onderdeel van Thermen Bussloo) heeft de Vrouw Award 2014 gewonnen! In de categorie ‘Gezond & fit’ behaalde Banyan Cente de meeste publieksstemmen.

Op dinsdagavond 3 juni 2014 vond uitreiking van de VROUW awards plaats op Landgoed de Hoeve in Blaricum. Banyan Centre van Thermen Bussloo won hier de eerste prijs in de categorie ‘Gezond & fit’. Eerder won Thermen Bussloo al de Zoover award voor het Best Gewaardeerde Wellnesscentrum van Nederland en tweemaal de award voor Beste Wellnessresort van Nederland.

Publieksprijs
De VROUW award werd uitgereikt op basis het aantal publieksstemmen. “Het is mooi om te zien dat Banyan Centre in nog geen jaar tijd al zo ‘geliefd’ is. Wij zijn ontzettend trots op het winnen van deze award en willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft! De aandacht voor een gezonde leefstijl voor lichaam en geest in Nederland neemt toe en daar ben ik heel erg blij mee.”, aldus Patricia van Walstijn (manager & inspirator Banyan Centre)

For health & happiness
Het Banyan Centre van Thermen Bussloo biedt lezingen, workshops, meerdaagse workshops en begeleiding aan op het gebied van health & happiness voor iedereen die het beste uit het leven wil halen.

Patricia van Walstijn Vrouw Awards