Richting

Deze programma’s zijn bedoeld om jezelf beter te leren kennen. Wie of wat bepaalt jouw functioneren en hoe kun je ervoor zorgen dat je je volledige potentieel vanuit kracht gaat benutten? Lukt het jou om jezelf te blijven in lastige situaties? Hoe haal je het beste uit jezelf en anderen? Je onderzoekt samen met de trainer met behulp van technieken zoals NLP, familieopstellingen, ademtechnieken, ontspanning en beweging wat jouw drijfveren zijn. Je krijgt krachtige instrumenten aangereikt om belemmeringen achter je te laten en om vanuit een stevig fundament je dromen te realiseren.


Regie over je leven, 3 dgn.
Tijdens deze retreat ga je je doelstellingen voor alle levensgebieden onderzoeken, concreet maken en de blokkades die je erop hebt blootleggen. Je wordt je bewust van je ademhaling, je non-verbale communicatie, je overtuigingen en gedrag. Je krijgt ook een individuele coaching sessie.

Meer informatie

De kunst van meditatie met Tijn Touber, halve dag.
In deze workshop leert meditatieleraar, inspirator en best selling auteur Tijn Touber je vier simpele basistechnieken van meditatie. Hij doet dat in begrijpelijke taal en aan de hand persoonlijke verhalen en praktische oefeningen. Je leert je adem te gebruiken als een anker zodat je gegrond en gecenterd bent. Je leert om als een toeschouwer naar je gedachten, conditioneringen en patronen te kijken, zodat je niet meer wordt geleefd door je gedachten, maar zelf aan het roer komt te staan en onder alle omstandigheden toegang hebt tot inspiratie en flow.

Meer informatie

Loop je levenspad
Het Labyrint, gebaseerd op het labyrint van Chartres, achter Hotel Thermen Bussloo is een ingewijde krachtplek. Dit labyrint is bestemd voor persoonlijke groei en inzicht in persoonlijke processen. Het is een slingerend pad dat je via diverse wendingen naar het centrum van je eigen ‘zijn’ voert en weer terug naar buiten. Een labyrint is geen doolhof maar een manier om jouw weg te vinden naar je eigen kern. In het midden kan je de verbondenheid voelen met moeder aarde in verbinding met de Bron of het Universum.

Meer informatie

Nei coaching

Fysieke klachten en andere belemmeringen, zoals onzekerheid, faalangst, moeite met keuzes maken et cetera kunnen veroorzaakt worden door diep in het onderbewuste opgeslagen ervaringen.

Neuro-Emotionele Integratie (NEI) is een methode die zijn wortels heeft in de acupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie. Het is een zeer effectieve methode om snel tot de kern te komen van onze onbewuste emotionele belemmeringen, fysieke klachten en onverwerkte incidenten. Met behulp van spiertesten en een vragenprotocol is het mogelijk om erachter te komen wat er in het verleden gebeurd is dat je er nu van weerhoudt een gezond en gelukkig leven te leiden. Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliënt hoeft de onverwerkte incidenten niet opnieuw te beleven.

Meer informatie

Stilteretraite met Tijn Touber
Verwen jezelf op een begeleide Stilteretraite. Tijdens de stiltedagen krijg je de gelegenheid de stilte in jezelf op te zoeken en te ervaren. Je kunt daardoor nieuwe inzichten opdoen en groeien in bewust zijn. Je hoofd komt tot rust en je hebt weer contact met jezelf. Je beseft wat je niet meer dient en krijgt zicht op hoe je je eigen leven kunt leiden vanuit je eigen waarden, wijsheid en waarheid. Tijdens deze retraite wordt er door de deelnemers niet gesproken. Tijn deelt inzichten en technieken die je tijdens de retraite kunt gebruiken om je geest tot rust te brengen, goed te aarden en je energie vrijer te laten stromen. Ter ondersteuning van dit proces geeft Patricia van Walstijn een rustige les Chi Neng Qigong, neemt Mireille de Haas je mee op een stiltewandeling en is er voldoende ruimte in het programma om gebruik te maken van de wellness van Thermen Bussloo.

Meer informatie