• Banyan Columns

Referenties voor Grip op je gezondheid

De reacties van de deelnemers aan ‘Grip op je gezondheid’

Het programma was volledig, compleet, inspirerend, rustig, ruimte makend en energie gevend. Het heeft me veel inzichten en bewustwording gebracht.
Liselore Smit – Gedragswetenschapper


Ik vond de intake praktisch en duidelijk. De Qigong lessen verrassend door de eenvoud en mooi om als tool mee te nemen. De coaching was een eye-opener en de workshop van Jeroen heeft mijn kijk op het leven en de samenhang tussen lichaam en geest blijvend veranderd. Alle onderdelen waren bijzonder en zeer toepasbaar. Dit zou iedereen een keer moeten doen!
Erik Adriaans – Business controller


Ik ben zo blij dat ik mezelf dit programma heb gegund. Een periode stilstaan en op een heel ander niveau werken aan jezelf. Het programma werkt, brengt van alles naar de oppervlakte zodat je tot inzicht komt.
Dr. Ir. Connie Brouwer – RIVM


Een heerlijke plek, bijzondere mensen (deelnemers/trainers), geweldige keuken en naar huis met een gevoel van rust en genoeg handvatten om met een glimlach van het leven te genieten. Een dikke 10!
Lilly Krause – Barista


Het hele programma is heerlijk, zeer leerzaam en een echte eye-opener.
Liliane Gosen – InfitRetail BV


Zeer bijzondere ervaring en mooi geschenk. De Chi Neng Qigong lessen waren heerlijk ontspannen. Alle workshops waren heel helder, waardoor ik meer inzichten heb gekregen.
Yvonne Drost – Concept Plus BV


Het hele programma is me goed bevallen. De NEI coaching was voor mij een geheel nieuwe methode, heel waardevol en praktisch toepasbaar. En ook na 10 jaar osteopathie is deze workshop nog steeds interessant en leerzaam.
Dr. Wridzer Bakker – (Executive Vice-President) AkzoNobel Industrial Chemicals B.V.


Ik kan het programma aan iedereen aanraden. Je moet wel de confrontatie met jezelf durven aan te gaan, maar er wordt een dusdanige prettige en vertrouwelijke sfeer gecreëerd dat dat vanzelf gaat.
Peter Leyssenaar – Management Consultant


Zeer goed, afwisselend, veelzijdig, inspirerend en heel goede balans.
Michiel van Houten – ‎Manager Claims at Allianz Global Corporate & Specialty


Fijne afstemming van alle onderdelen en zeer leerzaam!
Barbara Bulder – Vertaler 


Geweldige week. Het heeft mij heel veel opgeleverd. Ik voel me ge-reset…anders…beter… liever… opgeruimd. Het programma zit bijzonder goed in elkaar.
Jeannet Bemelmans – Manager R.O.C.