Tijn Touber

Tijn Touber

Thuiskomen bij jezelf in weldadige stilte begint bij Tijn Touber. Als geoefend meditatieleraar weet hij de kracht van stilte en rust over te brengen. De inzichten en technieken die Tijn deelt, zijn bekend in heel Nederland en ver daarbuiten. Hij deelt ze met jou, bij ons in het Banyan Centre.

Tijn is een man met initiatieven.

Tijn is een bekende naam in de wereld van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en vooral: yoga en meditatie. Als geen ander weet hij spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij is een man met initiatieven. Zo bedacht hij onder meer ‘Stadverlichting’, een initiatief om huiskamers in Nederland open te stellen voor regelmatige meditatie.

Wellicht ken je Tijn al van zijn boeken, columns en verhalen. Misschien heb je zijn bestseller ‘Spoedcursus Verlichting’ gelezen, of ‘Verlicht Leven’. In het Banyan Centre kun je hem ontmoeten en leren van zijn inzichten tijdens de door hem begeleide Stilteretraite. Tijn weet als geen ander over te brengen hoe je rust in je hoofd brengt en weer diep contact met jezelf voelt.

Wil je kennismaken met diepe stilte en met de waardevolle lessen van Tijn? Meld je dan aan voor een Stilteretraite in het Banyan Centre.


Tijn is jouw trainer bij:

Stilteretraite (2 dgn)

 

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.