Suzan Biezeman

Suzan Biezeman

Suzan Biezeman is leefstijlcoach en mindfullness trainer. Twee rollen waarin zij zich de afgelopen tien jaar ontwikkelde en waarmee zij inmiddels voor velen van betekenis is. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 

Haar manier van werken is te beschrijven als persoonlijk, nuchter en doelgericht. Met die effectieve combinatie en aanpak weet ze feilloos te sturen op het verkrijgen van inzicht en het zetten van nieuwe stappen.

Suzan werkt als coach bij veranderprocessen binnen overheden en het bedrijfsleven. Ook is ze leefstijlcoach bij het succesvolle programma ‘Keer diabetes type 2 om’. Inmiddels zet ze haar kennis en kracht ook in binnen het Banyan Centre. Daarbij spelen humor, samenwerking en verbinding een belangrijk rol. “Met mijn werk geef ik richting aan de toekomst. Wij zijn allemaal onze eigen toekomstmakers”, aldus Suzan.

Suzan is jouw coach bij:

1-daagse workshop - Mindfulness


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen