Simone Ardesch

Simone is al ruim 13 jaar werkzaam als arts. Ze heeft een medische praktijk waarin ze Westerse geneeskunde combineert met voeding, mind-body-interventies en holistische geneeswijzen. Daarnaast is ze coach en directeur van Amsterdam School for Integrative Medicine & Health, een nascholings-instituut voor artsen.

In haar praktijk heeft ze ervaren dat in contact komen met jezelf en je lijf een belangrijke basis is voor fysieke gezondheid en vitaliteit. Waardoor ze zich meer is gaan richten op persoonlijke coaching.

Ze combineert haar medische achtergrond met intuitie en sensitiviteit. ' Mijn stijl wordt vaak omschreven als liefdevol en confronterend, daar waar dat zinvol is"

 

Simone is jouw coach bij:

Regie over je leven

 


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.