Sandra Tiedink

Sandra Tiedink

Sandra is coach en trainer in hart en nieren en heeft ruime ervaring in werken in en met organisaties. Sandra maakt gebruik van technieken afkomstig uit NLP, Mindfulness en Systemisch werk, ook wel familieopstellingen genoemd en heeft ruime kennis en ervaring in het werken met professionals aan persoonlijk leiderschap, energiemanagement en burn-out preventie.

Laat je je coachen door Sandra

…dan ga je samen op weg naar nieuw inzicht. Met haar jarenlange ervaring in werken met professionals in de rol van coach en trainer komt zij samen met jou snel tot de kern. Vanuit haar intuïtie en betrokkenheid maakt zij het helder en scherp. Sandra maakt gebruik van technieken afkomstig uit NLP, Mindfulness en Systemisch werk, ook wel familieopstellingen genoemd en heeft ruime kennis en ervaring in persoonlijk leiderschap, energiemanagement en burn-out preventie.

Ook in ons programma ‘Grip op je gezondheid’ maakt Sandra op verhelderende wijze gebruik van de kracht van familieopstellingen. Daarmee geeft ze jou inzicht in zaken die jouw leven beïnvloeden, soms zelfs zonder dat je er bewust van bent. Sandra heeft de kennis en het talent om zaken uit het verleden samen aan te stippen, op te ruimen en om te zetten in groei en ontwikkeling.

Wil jij je ook door Sandra laten ondersteunen bij meer energie, (werk)geluk en succes? Meld je dan aan voor ‘Grip op je gezondheid’

Sandra is jouw coach bij:

Grip op je gezondheid

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.