Paul Lenferink

Paul Lenferink

Paul Lenferink staat voor werken en leven met hart en ziel. Passie ziet hij als een van de belangrijkste waarden in het leven. Als grondlegger van Balance Breathing en NLP helpt hij mensen in persoonlijke ontwikkeling en inspireert hij op weg naar structurele verandering.

Hoe kan Paul bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Met zijn internationale erkenning en brede kennis op het gebied van communicatie, gedragsontwikkeling en ademtherapie is Paul een inspirerende trainer binnen het Banyan Centre. En ver daarbuiten. Als eigenaar en oprichter van de Academy for Balance Breathing leidde hij al vele ademhalingcoaches op in onder meer de Verenigde Staten, Italië en Mexico.

Naast ademhaling ligt Pauls focus eveneens op NLP. Als internationaal gecertificeerd NLP Trainer coacht hij op communicatieve vaardigheden in de breedste zin. Tegelijk maakt hij mensen bewust van het belang van mensvisie en van hun eigen attitude. Dat doet hij met uitgesproken passie in meerdere programma’s die je kunt volgens in ons Banyan Centre.

Ontdekken hoe Paul kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Meld je aan voor een van onze opleidingen.

Paul is trainer coach bij:

Opleiding Balance Breathing ademcoach - niveau 1
Opleiding Balance Breathing ademcoach - niveau 2
Opleiding NLP coach - basis

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.