Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Ervaar zelf de inspirerende kennis en betrokkenheid van Patricia.

Rond haar 21e kwam Patricia in aanraking met Zen meditatie. Het veranderde haar leven op vrijwel elk vlak. Ze verdiepte zich vervolgens in Vipassana meditatie, Sutra meditatie bij Deepak Chopra in India en volgde opleidingen als Neuro Emotionele Integratie en NLP master. Na haar ontdekking van de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong richtte zij het Chi Neng Institute Europe op en werd zij specialist en inspirator op het gebied van energiemanagement.

Door de jaren schreef Patricia vier boeken en geeft zij lezingen, workshops en bedrijfstrainingen. Inmiddels is Patricia een ware autoriteit in het doorgeven van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Dat is ook haar passie binnen het Banyan Centre. Hier geeft ze verschillende opleidingen, deelt zij haar diepgaande kennis in programma’s en is ze een betrokken én geliefde coach.

Ervaar zelf de inspirerende kennis en betrokkenheid van Patrica. Schrijf je in voor een van de programma’s of workshops, waarin zij je meeneemt in nieuwe energie en groei.

Patricia is jouw coach en trainer bij:

Grip op je gezondheid 1 en 2
NEI coaching (individueel)
NEI basisopleiding
Workshops Chi Neng Qigong

Persoonlijke website

“Het doorgeven van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling vanuit lichtheid en levenslust”

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.