Mireille de Haas

De kracht van ademhaling en beweging staan centraal in het leven van Mireille de Haas. Als gecertificeerd yogadocent en ademcoach combineert zij beide in even doelgerichte als helende lessen.

 

 

Kennis op een verfrissende en ontspannen manier delen

Mireille is al meer dan twintig jaar yogadocent. In haar lessen speelt de adem een belangrijke rol. Begin 2014 maakte zij kennis met Balance Breathing en ontdekte ze hoe de methodiek haar verder hielp in haar persoonlijke ontwikkeling. Ze besloot de opleiding tot ademcoach te volgen om daarmee de voor haar zo waardevolle techniek én opbrengst door te kunnen geven.

Inmiddels is Mireille alweer een aantal jaren gecertificeerd ademcoach. Binnen het Banyan Centre deelt zij haar kennis op een verfrissende en ontspannen manier.

Mireille is jouw coach bij:

Regie over je leven
Grip op je gezondheid
Opleiding Balance Breathing coach 1 en 2
Ademcoaching
Stressrelease

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.