Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Kennis op een verfrissende en ontspannen manier delen

Als jong meisje was Mireille al bezig met levensvragen als ‘Wie ben ik en wat is de zin van het leven?’ Haar ontdekkingstocht bracht haar op bijzondere plekken en liet haar kennismaken met inspirerende mensen. Inmiddels is zij ervan overtuigd dat iedereen op aarde komt met unieke kwaliteiten en gaven en dat het onze taak is die te ontdekken en te delen. Je kunt je omstandigheden niet altijd veranderen maar hoe je ermee omgaat wel.

Vanuit haar passie voor mensen en wat hun beweegt, geeft zij al meer dan 15 jaar yogales. In al haar lessen speelt de adem een belangrijke rol. Begin 2014 maakte zij kennis met Balance Breathing en ontdekte ze hoe de methodiek haar verder hielp in haar persoonlijke ontwikkeling. Ze besloot de opleiding tot ademcoach te volgen om daarmee de voor haar zo waardevolle techniek én opbrengst door te kunnen geven. Zij deelt haar kennis en ervaring op een verfrissende en ontspannende manier.

Mireille is jouw coach bij:

Regie over je leven
Grip op je gezondheid
Opleiding Balance Breathing coach 1 en 2
Ademcoaching
Stressrelease

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen