Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Helpt mensen hun eigen kracht en talenten te (her)ontdekken

Juist door het praktische met het intuïtieve te verbinden, maak je grote stappen in je ontwikkeling. Het brengt en houdt je in beweging, zo weet Lianda uit eigen ervaring. Vanuit haar marketing achtergrond kwam zij bij het Banyan Centre. Hier ontdekte zij de kracht van ademhaling en welke verandering bewust ademen in je leven brengt.

Inmiddels is Lianda al enkele jaren gecertificeerd ademcoach en helpt zij mensen hun eigen kracht en talenten te (her)ontdekken door onder meer Balance Breathing en persoonlijke coaching. Met haar sportlessen en haar kennis over (natuur)voeding helpt zij de deelnemers van onze Banyan programma’s verder op weg naar een gezonde levensstijl en meer balans.

Lianda is jouw coach bij:

Regie over je leven
Grip op je gezondheid
Ademcoaching


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.