Jeroen Kamil

Jeroen Kamil heeft een uitgesproken missie: anderen behandelen en stimuleren op weg naar gezondheid en geluk. Dat doet hij voornamelijk vanuit zijn diepe kennis van osteopathie. Als specialist weet hij de relatie tussen lichaam en geest haarscherp aan te tonen.

Een diepe kennis van osteopathie

Na zijn studie fysiotherapie werkte Jeroen enige jaren in Zwitserland. Hier volgde hij de opleiding osteopathie die hem praktische handvatten gaf in zijn zoektocht naar de diepere oorzaak van klachten. Eenmaal weer terug in Nederland werkte hij in zijn eigen bloeiende praktijk. Jeroen geeft ook les aan het Chi Neng Instituut.

Zijn opleidingen en passie maken Jeroen tot een specialist en autoriteit op het gebied van de holistische kijk op klachten en symptomen. Ook heeft hij een scherpe kijk op energiestromen en weet hij deze in andere, betere banen te leiden. Binnen het Banyan Centre maakt hij onderdeel uit van het team dat jou begeleidt tijdens het vijfdaagse programma ‘Grip op je gezondheid’.

Jeroen is jouw trainer bij:

Grip op je gezondheid

 

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.