Frank Lageweg

Frank Lageweg

Kom van je hoofd weer in je lichaam en sta volledig in je kracht. Volgens Frank Lageweg is het mogelijk en kan iedereen het. Als coach, trainer en therapeut helpt hij mensen hun kracht te (her)vinden en ten volste te benutten. Dé weg naar een vrij en gezond leven.

Hoe word je een vrij mens en geniet je van het leven?

Deze vraag was voor Frank de aanleiding om zich te verdiepen in uiteenlopende methoden en technieken die bijdragen aan het loslaten van stress, beperkende gedachten, angsten en klachten. Met de jaren groeide hij uit tot een specialist en ervaringsdeskundige in stress- en vitaliteitsmanagement.

Naast Banyan coach is Frank onder meer haptotherapeut, stresscounselor en faalangsttrainer. Bovendien is hij docent aan het Chi Neng Instituut waar hij zijn passie voor Chi Neng Qigong deelt. Neem je deel aan ons programma ‘Grip op je gezondheid’ dan ontmoet je Frank als jouw trainer en begeleider.

Frank is jouw trainer bij:

Grip op je gezondheid

 

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.