Esther Gnodde

Esther Gnodde is hoofdtrainer tijdens Regie over je leven. Ze brengt je weer in contact met je talenten en mogelijkheden. Dat doet zij vanuit passie en haar gedegen kennis als NLP master en Balance Breathing trainer. Met meer dan 20 jaar ervaring brengt ze jou in contact met je diepste zelf.

Esther is ervan overtuigd: je hebt altijd een keuze.

Soms kun je een situatie uit het nu of uit het verleden niet veranderen. Maar je kunt er wel anders mee omgaan. Je zou kunnen zeggen dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Vanuit die overtuiging helpt Esther mensen zich bewust te maken van hoe zij in het leven staan en hoe zij blokkades en uitdagingen kunnen aanpakken.

Dat is ook precies wat je van Esther mag verwachten tijdens het programma ‘Regie over je leven’. Op een doelgerichte manier weet zij persoonlijke belemmeringen én doelstellingen helder in beeld te brengen. Als ervaren coach en trainer begeleidt zij je samen met onze ervaren ademcoaches in life changing ademsessies en persoonlijke coaching.

Ben je toe aan nieuwe inzichten en laat je je daarin graag begeleiden door Esther? 

Esther is jouw trainer en coach bij:

Regie over je leven

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.