Erwin van Houwelingen

Erwin van Houwelingen is thuis in ademtechnieken. Hij heeft ervaring met verschillende technieken en methodieken, waarvan Balance Breathing voor hem een ware passie is. Dat in combinatie met zijn kennis van Chi Neng Qigong maakt Erwin tot een allround ademcoach.

 Vanuit ervaring en aandacht kennismaken met de kracht van ademen

Na zijn eerste Balance Breathing ademsessie was Erwin zo onder de indruk van het effect ervan, dat hij besloot de opleiding tot Balance Breathing ademcoach te volgen. Voor hem was het een waardevolle aanvulling op zijn rol (aankomende) rol als Chi Neng Qigong instructeur.

Na jaren in Spanje te hebben gewoond, vestigden hij en zijn vrouw zich weer in Nederland. In het Banyan Centre laat hij mensen vanuit zijn ervaring en aandacht kennismaken met de kracht van ademen.

Erwin is jouw coach bij:

Regie over je leven

Grip op je gezondheid

Ademcoaching

Stressrelease

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.