Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.

 Vanuit ervaring en aandacht kennismaken met de kracht van ademen

Erwin startte op 22-jarige leeftijd als ondernemer in de detailhandel. Sinds zijn studie en tijdens zijn latere drukke leven ondersteunden adem- en meditatietechnieken hem. Na dertien jaar succesvol ondernemerschap trok het avontuur en woonde en werkte hij vier jaar in Spanje. Daar mocht hij samen met zijn vrouw en twee dochters ervaren wat het is om in een totaal andere cultuur te zijn. Door het loslaten van allerlei ‘zekerheden’ kwamen er nieuwe mogelijkheden op zijn pad.

Na zijn eerste Balance Breathing ademsessie was Erwin zo onder de indruk van het effect ervan, dat hij besloot de opleiding tot ademcoach te volgen. Voor hem was het een waardevolle aanvulling op zijn kennis van meditatie en zijn rol als Chi Neng Qigong instructeur. Zijn kracht zit hem in zijn aandacht en openheid. Ook weet hij je vanuit diverse invalshoeken nieuwe mogelijkheden te laten zien.

Erwin is jouw coach bij:

Regie over je leven

Grip op je gezondheid

Ademcoaching

Stressrelease

Persoonlijke website

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen