Ed en Hanneke Monsma

Ed en Hanneke Monsma

Ed is arts voor complementaire geneeskunde/homeopathie en getrouwd met Hanneke. Samen hebben zij drie kinderen die inmiddels volwassen zijn en die veel profijt hebben gehad van de NEI-kwaliteiten van hun ouders. Ed heeft o.a. lesgegeven aan de NEI-opleiding in 1996 en Hanneke behandelt al vele jaren mensen met NEI en in haar eigen coaching praktijk. 

Hun missie: mensen beter, gezonder te maken

Hanneke werkte aanvankelijk als assistente van Ed in de huisartsenpraktijk in Den Haag. Daarnaast deed ze verschillende opleidingen: NEI, INTEGRA, NLP-practitioner en -master, medische basiskennis Chi Neng® Qigong en Medewerker Maatschappelijke Zorg 4.

Ed was van 1982 t/m 1994 huisarts in Den Haag. In die tijd specialiseerde hij zich tot Arts voor Homeopathie. Daarnaast volgde hij de opleidingen INTEGRA, NEI, NLP, EE, Chi Neng Qigong, Train-de-trainer, orthomoleculaire geneeskunde, e.d. Hij bekwaamde zich breed complementair, om zo patiënten met betere resultaten beter te kunnen helpen.

Ed en Hanneke zijn jouw coach bij:

NEI opleiding

 

 


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.