Het Banyan Centre

Groei, geluk, grip op je gezondheid, op je talenten én op je leven… Alles begint bij bewustwording. Bij jezelf dus. Daar zijn we bij het Banyan Centre van overtuigd. En uit ervaring weten wij: de kracht om persoonlijk te groeien, om écht iets te veranderen, zit in iedereen.

Wanneer jij verandert, verandert je leven. Kiezen voor een frisse, nieuwe koers is dus kiezen voor jezelf. Dat doe je omdat je eraan toe bent of omdat je beseft dat het anders kan of moet. Wat je reden ook is, kiezen voor jezelf en voor Banyan doe je omdat je ’t jezelf gunt. En omdat je vooruit wilt, liefst met grote stappen.

Met de programma’s, workshops en trainingen van Banyan haal je meer uit jezelf en uit je leven. Nu meteen en in de toekomst. We combineren praktische methoden van vandaag met spirituele bronnen en eeuwenoude wijsheden. Heel gericht en concreet. Juist die combinatie maakt het Banyan Centre zo opvallend in aanpak én resultaat.


Benieuwd naar wat Banyan voor jou kan doen?

Bekijk onze programma's

Snel tot de kern, snel resultaat 

 Heeft stress je dagelijks leven in de greep? Wil je je talenten verkennen en je potentieel optimaal benutten? Of remt je gezondheid je in het behalen van je doelen? In het Banyan Centre kom je tot jezelf en tot de kern. Je ontdekt wat je werkelijk wilt en vindt wat je nodig hebt.

Onze trainers en coaches begeleiden je op weg naar persoonlijke groei, balans en meer energie. Dat doen we vanuit eigen ervaring en vanuit betrokkenheid met jou en je doelen. Groeien doe je zelf, de eerste stappen zet je in het Banyan Centre. De plek voor persoonlijke groei, groter geluk en de mooiste ontmoeting met jezelf. Wat houdt je tegen…?


De Banyanboom: groei en inspiratie

 We zien het dagelijks gebeuren in ons Banyan Centre: de mens kan zich onbeperkt ontwikkelen. We groeien wanneer we ons blijven voeden. Net zoals de Banyanboom die steeds groter wordt door zijn jonge takken te wortelen, diep en stevig in de aarde.

Al eeuwenlang is de Banyanboom een symbool van wijsheid en nieuw leven. Met zijn uitgestrekte bladerdak is het in veel landen een plek waar mensen samenkomen om te leren en elkaar te inspireren. Die gedachte vormt de oorsprong van het Banyan Centre.

Trainers die je begeleiden

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Esther Gnodde

Esther Gnodde is hoofdtrainer tijdens Regie over je leven. Ze brengt je weer in contact met je talenten en mogelijkheden. Dat doet zij vanuit passie en haar gedegen kennis als NLP master en Balance Breathing trainer. Met meer dan 20 jaar ervaring brengt ze jou in contact met je diepste zelf.

Paul Lenferink

Paul Lenferink staat voor werken en leven met hart en ziel. Passie ziet hij als een van de belangrijkste waarden in het leven. Als grondlegger van Balance Breathing en NLP helpt hij mensen in persoonlijke ontwikkeling en inspireert hij op weg naar structurele verandering.

Mireille de Haas

De kracht van ademhaling en beweging staan centraal in het leven van Mireille de Haas. Als gecertificeerd yogadocent en ademcoach combineert zij beide in even doelgerichte als helende lessen.

 

 

Tijn Touber

Thuiskomen bij jezelf in weldadige stilte begint bij Tijn Touber. Als geoefend meditatieleraar weet hij de kracht van stilte en rust over te brengen. De inzichten en technieken die Tijn deelt, zijn bekend in heel Nederland en ver daarbuiten. Hij deelt ze met jou, bij ons in het Banyan Centre.

Jeroen Kamil

Jeroen Kamil heeft een uitgesproken missie: anderen behandelen en stimuleren op weg naar gezondheid en geluk. Dat doet hij voornamelijk vanuit zijn diepe kennis van osteopathie. Als specialist weet hij de relatie tussen lichaam en geest haarscherp aan te tonen.

Erwin van Houwelingen

Erwin van Houwelingen is thuis in ademtechnieken. Hij heeft ervaring met verschillende technieken en methodieken, waarvan Balance Breathing voor hem een ware passie is. Dat in combinatie met zijn kennis van Chi Neng Qigong maakt Erwin tot een allround ademcoach.

Frank Lageweg

Kom van je hoofd weer in je lichaam en sta volledig in je kracht. Volgens Frank Lageweg is het mogelijk en kan iedereen het. Als coach, trainer en therapeut helpt hij mensen hun kracht te (her)vinden en ten volste te benutten. Dé weg naar een vrij en gezond leven.

Vanessa Bosma

Pit, passie en pure kennis. Dat vat Vanessa Bosma wellicht het best samen. Als personal trainer en ademcoach is zij een sterke motivator en inspirator. “Je zult versteld staan van je kunt!”, aldus Vanessa.

Jeannette Commandeur

Vanaf haar kennismaking met Balance Breathing is Jeannette Commandeur overtuigd van de positieve invloed van de ademhalingstechniek op het algehele welzijn. 

Ineke Dolman

'Het is mijn liefde en passie om mensen te coachen op hun levenspad'

Sandra Tiedink

Sandra weet dat iedereen unieke talenten bezit.  Als coach helpt zij je om verder  richting te bepalen en je talenten ook maximaal in te zetten. Een sterke kracht binnen ons Banyan Centre!


Toon nog 7 andere

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen

Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.