Het Banyan Centre

Groei, geluk, grip op je gezondheid, op je talenten én op je leven… Alles begint bij bewustwording. Bij jezelf dus. Daar zijn we bij het Banyan Centre van overtuigd. En uit ervaring weten wij: de kracht om persoonlijk te groeien, om écht iets te veranderen, zit in iedereen.

Wanneer jij verandert, verandert je leven. Kiezen voor een frisse, nieuwe koers is dus kiezen voor jezelf. Dat doe je omdat je eraan toe bent of omdat je beseft dat het anders kan of moet. Wat je reden ook is, kiezen voor jezelf en voor Banyan doe je omdat je ’t jezelf gunt. En omdat je vooruit wilt, liefst met grote stappen.

Met de programma’s, workshops en trainingen van Banyan haal je meer uit jezelf en uit je leven. Nu meteen en in de toekomst. We combineren praktische methoden van vandaag met spirituele bronnen en eeuwenoude wijsheden. Heel gericht en concreet. Juist die combinatie maakt het Banyan Centre zo opvallend in aanpak én resultaat.


Benieuwd naar wat Banyan voor jou kan doen?

Bekijk onze programma's

Snel tot de kern, snel resultaat 

 Heeft stress je dagelijks leven in de greep? Wil je je talenten verkennen en je potentieel optimaal benutten? Of remt je gezondheid je in het behalen van je doelen? In het Banyan Centre kom je tot jezelf en tot de kern. Je ontdekt wat je werkelijk wilt en vindt wat je nodig hebt.

Onze trainers en coaches begeleiden je op weg naar persoonlijke groei, balans en meer energie. Dat doen we vanuit eigen ervaring en vanuit betrokkenheid met jou en je doelen. Groeien doe je zelf, de eerste stappen zet je in het Banyan Centre. De plek voor persoonlijke groei, groter geluk en de mooiste ontmoeting met jezelf. Wat houdt je tegen…?


De Banyanboom: groei en inspiratie

 We zien het dagelijks gebeuren in ons Banyan Centre: de mens kan zich onbeperkt ontwikkelen. We groeien wanneer we ons blijven voeden. Net zoals de Banyanboom die steeds groter wordt door zijn jonge takken te wortelen, diep en stevig in de aarde.

Al eeuwenlang is de Banyanboom een symbool van wijsheid en nieuw leven. Met zijn uitgestrekte bladerdak is het in veel landen een plek waar mensen samenkomen om te leren en elkaar te inspireren. Die gedachte vormt de oorsprong van het Banyan Centre.

Trainers die je begeleiden

Lianda van Dam

Voor Lianda van Dam gaan een spirituele en praktische kijk op het leven perfect samen. Als ademcoach, natuurvoedingsadviseur en manager van het Banyan Centre weet zij bewustwording en balans naadloos te integreren in het dagelijks leven. In dat van zichzelf en van een ander. 

Simone Ardesch

Simone is al ruim 13 jaar werkzaam als arts. Ze heeft een medische praktijk waarin ze Westerse geneeskunde combineert met voeding, mind-body-interventies en holistische geneeswijzen. Daarnaast is ze coach en directeur van Amsterdam School for Integrative Medicine & Health, een nascholings-instituut voor artsen.

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Paul Lenferink

Paul Lenferink staat voor werken en leven met hart en ziel. Passie ziet hij als een van de belangrijkste waarden in het leven. Als grondlegger van Balance Breathing en NLP helpt hij mensen in persoonlijke ontwikkeling en inspireert hij op weg naar structurele verandering.

Mireille de Haas

De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

 

 

Erwin van Houwelingen

Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.

Vanessa Bosma

Pit, passie en pure kennis. Dat vat Vanessa Bosma wellicht het best samen. Als personal trainer en ademcoach is zij een sterke motivator en inspirator. “Je zult versteld staan van je kunt!”, aldus Vanessa.

Jeannette Commandeur

Vanaf haar kennismaking met Balance Breathing is Jeannette Commandeur overtuigd van de positieve invloed van de ademhalingstechniek op het algehele welzijn. 

Ineke Dolman

Ineke is mede-oprichtster en de spirituele kracht achter Thermen Bussloo, waaruit het Banyan Centre is voortgekomen. 'Het is mijn liefde en passie om mensen te coachen op hun levenspad, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze werkelijk zijn.' 

Suzan Biezeman

Suzan Biezeman is leefstijlcoach en mindfullness trainer. Twee rollen waarin zij zich de afgelopen tien jaar ontwikkelde en waarmee zij inmiddels voor velen van betekenis is. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 

Martine Wagemans

Met bijna 15 jaar ervaring als verloskundige coacht Martine vrouwen die door zwangerschap(swens), bevalling of moederschap uit balans zijn geraakt. Ze begeleidt bij verwerking, geeft inzichten en laat jezelf weer de regie nemen over wat jij belangrijk vindt in je leven.

Hermien Roeloffzen

Na het volgen van de opleiding is SoulCollage® vond Hermien haar nieuwe passie. Ze werd facilitator SoulCollage®. Het maken en lezen van de kaarten heeft mij een grote stap doen zetten in mijn eigen ontwikkeling. Naast het werken met klankschalen, het doen van meditaties en het maken en lezen van mandala’s, is SouLCollage® een aanvulling voor mijn eigen persoonlijke groei. Dat gun ik iedereen en ik kijk er naar uit het jou te laten ervaren in onze workshops. 


Toon nog 6 andere

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen