Opleiding NLP coach - basis

Opleiding NLP coach - basis

Deze driedaagse opleiding geeft je inzicht in je gedrag en houding. Je leert hoe communicatie werkt en hoe je anders kunt kijken naar jezelf en anderen.


Driedaagse gecertificeerde opleiding

Krijg meer grip op je manier van communiceren en breng jouw coaching naar een hoger niveau. De driedaagse opleiding NLP coach geeft je inzicht in je gedrag en hoe je overkomt. Je leert hoe communicatie werkt en hoe je anders kunt kijken naar jezelf, naar anderen en alledaagse situaties.

Hoe neem je de wereld om je heen waar en hoe reageer je daar op? Hoe doe jij de dingen die je doet en hoe krijg je er grip op? Neuro Linguïstisch Programmeren geeft je praktische handvatten en technieken om effectiever te communiceren, gedachten en stemmingen te beïnvloeden en gedrag te veranderen. Een waardevolle stap in persoonlijke groei en écht contact met een ander.

NLP coach: praktisch en persoonlijk

De opleiding NLP coach is gericht op de praktijk en vooral op jou. Uiteraard vormt theorie een belangrijk onderdeel, maar leren en ervaren doe je tijdens deze drie dagen met name in de praktijk en vanuit je zintuigen; zien, horen, voelen en doen. Je gaat zelf aan de slag, waarbij we je begeleiden en direct feedback geven.

Op de laatste dag toetsen we wat je weet én mag je laten zien hoe jij NLP toepast in een goed gesprek. Wanneer je voor beide onderdelen voldoende scoort, krijg je je certificaat NLP coach.

Opleiding NLP coach in het kort

  • Inzicht in je eigen gedrag, houding en overtuigingen
  • Beter en effectiever communiceren met behulp van praktische en technische tools
  • Direct zakelijk en privé toe te passen
  • Gemakkelijker doelen bereiken
  • Meer rendement uit gesprekken

Prijs

€875,00
Zonder overnachtingen: € 875,00
Dit is inclusief:
Deelname p.p.
3 x lunch
koffie/thee
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Met overnachtingen: € 1050,00
Dit is inclusief:
Deelname p.p.
3 x lunch
2 x diner
koffie/thee
2 x overnachting
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 14 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Paul Lenferink

Paul Lenferink staat voor werken en leven met hart en ziel. Passie ziet hij als een van de belangrijkste waarden in het leven. Als grondlegger van Balance Breathing en NLP helpt hij mensen in persoonlijke ontwikkeling en inspireert hij op weg naar structurele verandering.