Opleiding Balance Breathing ademcoach - niveau 1

Opleiding Balance Breathing ademcoach - niveau 1

Deze driedaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Balance Breathing ademcoach. De methodiek is een waardevol instrument voor groei, gezondheid en geluk.


Driedaagse gecertificeerde opleiding

Ademhaling als bron voor een gelukkig en gezond leven. De Banyan opleiding Balance Breathing (BB) ademcoach is een geschenk aan jezelf en aan vele anderen. Want de ademhalingsmethodiek die je leert toe te passen en door te geven is een waardevol instrument voor groei, gezondheid en geluk. 

Het belang van ademhaling spreekt voor zich, maar de helende kracht en vitaliserende mogelijkheden van ons ademhalingssysteem zijn ongekend en voor velen zelfs onbekend. Balance Breathing is een methode om, indien goed uitgelegd en toegepast, belemmerende gedachten en gevoelens te bevrijden en los te laten. Bovendien draagt de techniek bij aan fysiek herstel, een sterker immuunsysteem en meer energie.

Leren en ervaren in de praktijk

Deze driedaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd BB ademcoach. Theorie en praktijk gaan hand in hand; wat je leert tijdens de lessen pas je samen met je medecursisten direct toe in praktische oefeningen. Daarbij ben je zelf coach, word je gecoacht en onderga je ademsessies. De laatste sessie op de derde dag geldt als toetsmoment voor je certificering.

Om deel te kunnen nemen is het nodig dat je individuele ademcoaching bij het Banyan Centre hebt gehad of een van de programma’s ‘Stress release’ (deel 1 en 2) of ‘Regie over je leven’ hebt gevolgd. Natuurlijk is het belangrijk dat je een betrokken en open houding hebt, want je begeleidt je cliënten tijdens emotionele en intense ademsessies.

Opleiding BB ademcoach 1 in het kort

  • Je leert en deelt de kracht van ademhaling
  • Je doet zelfstandig ademanalyses
  • Je leert het ademhalingssysteem te openen
  • Je leert cliënten door emoties heen te ademen
  • Je leert activeren en afvloeien van negatieve energie
  • Voor coaches een waardevolle aanvulling op de huidige praktijk

Prijs

€825,00
Zonder overnachtingen: € 825,00
Dit is inclusief:
Deelname p.p.
3 x lunch
1 x diner
2 x koffie/thee/snack
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Met overnachtingen: € 995,00
Dit is inclusief:
Deelname p.p.
3 x lunch
2 x diner
2 x koffie/thee/snack
2 x overnachting
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 12 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Trainers die je begeleiden

Paul Lenferink

Paul Lenferink staat voor werken en leven met hart en ziel. Passie ziet hij als een van de belangrijkste waarden in het leven. Als grondlegger van Balance Breathing en NLP helpt hij mensen in persoonlijke ontwikkeling en inspireert hij op weg naar structurele verandering.

Mireille de Haas

De kracht van ademhaling en beweging staan centraal in het leven van Mireille de Haas. Als gecertificeerd yogadocent en ademcoach combineert zij beide in even doelgerichte als helende lessen.

 

 Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.