NEI basisopleiding

NEI basisopleiding

Met deze krachtige methode werk je op een vriendelijke, snelle manier aan problemen en blokkades. Een effectief hulpmiddel voor emotionele balans.


Driedaagse opleiding

Van onbewust naar bewust, van onverwerkt naar opgelucht. Neuro Emotionele Integratie (NEI) brengt inzicht, helderheid en balans. Met deze krachtige methode werk je op een vriendelijke, snelle manier aan problemen en blokkades. De eerste stap zet je met deze Banyan NEI basisopleiding.

Ieders leven zit vol ervaringen. Ook de minder fijne slaan we op en houden we onbewust bij ons; we dragen ze mee als onverwerkte emoties. Vaak zonder dat we het weten belemmeren deze ervaringen ons in ons doen en laten. Bovendien leiden ze tot niet constructief gedrag en fysieke klachten. Ze kunnen de oorzaak zijn van onzekerheid, angst, depressie, vermoeidheid en zelfs chronische klachten of een burn-out.

NEI is een praktische methode met wortels in onder meer de oosterse geneeskunde en reguliere psychotherapie. Zonder lange praatsessies komt NEI snel tot de kern en kunnen we direct werken aan de oorzaak achter de klacht. Veel mensen ervaren NEI als een prettige, zachte therapievorm. Dat maakt het ook bijzonder geschikt en effectief voor kinderen.

Voor wie

  • Voor iedereen die een effectieve methode wil leren om stress los te laten en emotioneel in balans wil komen.
  • Voor iedereen die zijn kind wil helpen bij bijvoorbeeld examenvrees, blessures of belemmerende emoties of gedachten.
  • Voor iedereen die zicht wil op de eigen valkuilen.

De NEI basisopleiding biedt:

  • inzicht in je eigen (verborgen) belemmeringen;
  • uitbreiding van je eigen expertise met NEI en coaching;
  • een krachtig en effectief hulpmiddel voor emotionele balans voor je gezin/kinderen/vriendenkring.

Doorloop je deze basisopleiding met succes, dan kun je doorstromen naar de opleiding tot NEI-coach. Daarna kun je je eigen praktijk starten of je reeds bestaande praktijk breder inrichten.

Prijs

€825,00
Zonder overnachtingen: € 825,00
Dit is inclusief:
Deelname p.p.
2 x lunch
1 x diner
koffie/thee
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Met overnachtingen: € 995,00
Dit is inclusief:
Deelname p.p.
2 x lunch
2 x diner
koffie/thee
2 x overnachting
Onbeperkt entree tot alle wellness faciliteiten van Thermen Bussloo

Max. 12 deelnemers

Locatie

Banyan Centre
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Bekijk op grote kaart >

Beschikbare datums

Nog niet bekend

Trainers die je begeleiden

Patricia van Walstijn

Adviseur en trainer bij het Banyan Centre. Op jonge leeftijd ontdekte zij het vermogen van de mens om invloed uit te oefenen op je eigen energie, groei en geluk. Dat geeft zij al vele jaren met drive en passie door aan iedereen die het nodig heeft en ervoor open staat. 

Ed en Hanneke Monsma

Ed is arts voor complementaire geneeskunde/homeopathie en getrouwd met Hanneke. Samen hebben zij drie kinderen die inmiddels volwassen zijn en die veel profijt hebben gehad van de NEI-kwaliteiten van hun ouders. Ed heeft o.a. lesgegeven aan de NEI-opleiding in 1996 en Hanneke behandelt al vele jaren mensen met NEI en in haar eigen coaching praktijk. Meld je aan voor de Banyan nieuwsbrief

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte.

Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.