Groei, door kennis op te doen en te delen

Kennis is een bron voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Die bron vind je in het Banyan Centre. Met onze erkende opleidingen groei je in jouw vakgebied of leg je een stevige basis om een nieuwe richting in te slaan.

Ademcoaching, NEI of NLP. Onze coaches en trainers delen hun kennis en ervaring graag met jou. In een kleine setting en ontspannen omgeving leiden wij je in enkele dagen of dagdelen op tot volleerd en gecertificeerd coach. Zo kunnen wij en jij nog meer mensen helpen op weg naar groei, inzicht en een blijer leven. Neem ook eens een kijkje bij onze workshops mindfullness.

 

Bekijk het actuele aanbod op thermenbussloo.nl/retreats.


Deze opleidingen hebben we voor je

Opleiding Balance Breathing ademcoach 1

Deze driedaagse opleiding leidt je op tot gecertificeerd Balance Breathing ademcoach. De methodiek is een waardevol instrument voor groei, gezondheid en geluk.

Opleiding Balance Breathing ademcoach 2

Je maakt kennis met de emotionele en spirituele anatomie van het lichaam. Je leert methodes om emotionele pijn uit verleden en heden los te laten.

Opleiding NLP coach - basis

Deze driedaagse opleiding geeft je inzicht in je gedrag en houding. Je leert hoe communicatie werkt en hoe je anders kunt kijken naar jezelf en anderen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je weet waar je naartoe wilt, maar welk programma of welke coaching past bij jou? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zet vandaag de eerste stap: vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

Direct aanvragen