Opleidingen

Deze opleidingen zijn bedoeld om vanuit je passie niet alleen jezelf maar ook anderen in beweging te brengen. Je ondersteunt en inspireert anderen bij het vinden van hun richting omdat je weet dat er alleen een weg is als er een wil is die komt vanuit een intentie waar je gelukkig van wordt. Je kent je eigen sterktes en valkuilen en je ontwikkelt het vermogen die ook bij anderen te identificeren. Door jezelf ter discussie te stellen en je kwetsbaar op te stellen creëer je de mogelijkheid voor anderen dat ook te doen. Vanuit deze verbinding kun je beiden groeien.

Opleiding tot ademcoach – Niveau 1
In deze driedaagse module wordt de deelnemer opgeleid tot een Balance Breathing (BB) ademcoach. De BB ademcoach is na deze opleiding in staat om het ademhalingssysteem van de klant te openen en d.m.v. de BB ademtechnieken negatieve en belemmerende emoties af te laten vloeien. De coach is in staat om de ademhalingstechnieken door te geven zodat de klant de eigen ademhaling als zelfhulpinstrument in kan zetten.

Meer informatie

Opleiding tot ademcoach – Niveau 2
Dit is het vervolg op de opleiding Balance Breathing niveau 1. Bij niveau 1 heb je geleerd om het ademhalingssysteem te openen en vervolgens de client door de emoties te laten ademen. Tijdens niveau 2 gaan we een verdieping aanbrengen en leer je om emotionele en mentale blokkades te herkennen en te helen. Emoties worden in het lichaam op specifieke plekken opgeslagen en door deze emoties te activeren door  de BB ademhaling vindt heling plaats op celniveau. Je maakt kennis met  de emotionele en spirituele anatomie van het lichaam.

Meer informatie

Opleiding tot NLP coach – basis
Hoe kun je volledig in contact met jezelf blijven en tegelijkertijd je communicatie zo afstemmen dat je gehoord wordt door de ander? En hoe kun je anderen nog beter horen en begeleiden? Het ontwikkelen van een open en betrokken basisattitude is van essentieel belang. De sleutel zit hem in verder te gaan kijken dan gedrag en niets zelf in te vullen. En dat is precies wat je leert bij NLP. Op deze kennismakingsreis leer je over de unieke combinatie van NLP, coaching en persoonlijke groei. Wij doen dat in een veilige omgeving waarin je mag zijn wie je bent en gaat werken aan je eigen doelen. We maken er met elkaar leerzame en luchtige dagen van met ruimte om te oefenen, te voelen en vooral door te doen en ervaren.

Meer informatie

NEI Basisopleiding
NEI is een methodiek om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Deze emoties zijn de oorzaak van belemmerende overtuigingen, niet constructief gedrag en zelfs fysieke klachten. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust invloed uitoefenen. Dat uit zich bijvoorbeeld in gevoelens van onzekerheid, angst, depressie, verdriet, boosheid, lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, lusteloosheid, spanning, burn-out en andere chronische klachten.

Meer informatie