• Banner terugblik

Terugblik

 

vrouw-awards-patricia-van-walstijn-kleinVROUW awards
Banyan Centre for Health & Happiness (onderdeel van Thermen Bussloo) heeft de Vrouw Award 2014 gewonnen! In de categorie ‘Gezond & fit’ behaalde Banyan Cente de meeste publieksstemmen.

Op dinsdagavond 3 juni 2014 vond uitreiking…

Lees meer…

Hot: SUP Yoga!
Op 31 mei was de primeur van SUP Yoga bij Thermen Bussloo. Het was een groot succes! De deelnemers waren wildenthousiast over de combinatie SUPPEN en Yoga en willen meer. De foto’s spreken voor zich…

SUP trainer Jeroen Boks aan het woord:
Terugkijkend op een fantastische Bussloo-dag met SUP, Yoga en SUP Yoga met een groep enthousiaste mensen, denk ik dat het hele plaatje van lokatie, omgeving, atmosfeer en verzorging toch echt uniek is voor Nederland. Het Banyan Centre zit op een A-lokatie midden in het land, direct aan een meer met kraakhelder water (nog niet gezien in NL).


Tulku Lobsang Rinpoche

November 2013 was het eindelijk zover: Tulku Lobsang gaf een lezing Respectvol leiderschap en een workshop Liefde, geluk en mindfulness voor het Banyan Centre. Ruim 60 luisteraars werden aangenaam verrast. Tulku Lobsang wist ons te vermaken, te verbazen en wakker te schudden om ons uiteindelijk recht in het hart te raken.
Tulku zegt graag waar het op staat en deed dat ook nu, maar doordat hij zijn publiek aan het lachen maakt, opent hij op een natuurlijke manier hart en hoofd, zodat je ook echt hoort wat hij zegt.

Voor wie er nu niet bij kon zijn: in oktober 2014 komt hij weer!

 

Opening Banyan Centre
Op 27 sept. 2013 werd het Banyan Centre for health & happiness feestelijk geopend!