NEI Basisopleiding

Driedaagse opleiding

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een methode die zijn wortels heeft in de oosterse geneeskunde, kinesiologie, neurowetenschappen en reguliere psychotherapie.

NEI is een methodiek om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Deze emoties zijn de oorzaak van belemmerende overtuigingen, niet constructief gedrag en zelfs fysieke klachten. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust invloed uitoefenen. Dat uit zich bijvoorbeeld in gevoelens van onzekerheid, angst, depressie, verdriet, boosheid, lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, lusteloosheid, spanning, burn-out en andere chronische klachten.

We werken aan de oorzaak achter de klacht. Lange praatsessies zijn niet nodig en het is ook niet nodig om trauma’s opnieuw te beleven. Juist om die redenen ervaren mensen NEI- therapie als een zeer prettige therapievorm. Ook voor kinderen is deze zachte manier van werken aan belemmerende emoties en fysieke klachten zeer effectief.

VOOR WIE
• Voor iedereen die effectieve methode wil leren om stress los te laten en emotioneel in balans te komen.
• Voor iedereen die zijn kind bijvoorbeeld wil helpen bij examenvrees, blessures, belemmerende emoties of gedachten etc.
• Voor iedereen die een supersnelle manier wil leren om te checken wat wel of niet goed voor je is m.b.t. voeding, medicijnen etc.
• Voor iedereen die zicht wil op de eigen valkuilen.

WAT BIEDT DE NEI-BASISOPLEIDING
• Inzicht in je eigen (verborgen) belemmeringen.
• Het uitbreiden van je eigen expertise met NEI en coaching.
• Een krachtig en effectief hulpmiddel voor emotionele balans in je eigen gezin/kinderen/vriendenkring.

Indien je deze driedaagse succesvol hebt doorlopen kun je desgewenst doorstromen naar de verdiepingsopleiding tot NEI-coach. Je kunt daarna je eigen praktijk starten of je reeds bestaande praktijk breder inrichten.

Reserveer nu