Regie over je leven – 3 dgn.

Kom tot rust en ontdek wat je werkelijk wilt

Zou jij graag meer uit het leven willen halen? Meer genieten en minder het gevoel hebben dat je van alles ‘moet’? Geef jezelf dan een groot cadeau en volg ‘Regie over je leven’. De betrokken, deskundige coaches nemen je mee in dit verrassende programma waar de adem centraal staat.

Samen met de coaches ga je onderzoeken waar je passie ligt, je wensen concreet maken en de blokkades die je erop hebt blootleggen. Je wordt je bewust van je ademhaling, non-verbale communicatie, overtuigingen en gedrag. Door de persoonlijke coachingsessie en ademanalyse, wordt haarfijn duidelijk wat jou in de weg staat om je doelen te bereiken.

De effectieve ademtechniek die je leert ga je deze dagen direct toepassen in diverse ademsessies. De combinatie van het nieuwe ademen en de coaching leidt tot inzicht, waardoor je gemotiveerd raakt om positieve veranderingen te bewerkstelligen in je eigen leven. Je krijgt meer energie en belemmerende gedachten en gevoelens over jezelf, anderen en het verleden kun je achter je laten.

Tijdens deze driedaagse is er ook aandacht voor voeding, beweging en ontspanning. Een gezonde enthousiaste geest huist idealiter in een gezond en ontspannen lichaam dus je wordt geïnspireerd om te bewegen en je krijgt inzicht in wat voeding voor je vitaliteit voor je kan betekenen. ‘s Avonds  heb je tijd om te genieten van de wellnessfaciliteiten van beste wellnessresort van Nederland: Thermen Bussloo.

Esther Gnodde (hoofdtrainer) heeft al 20 jaar een bloeiende praktijk als NLP- en ademcoach. Haar passie is om mensen weer in contact te brengen met hun talenten en mogelijkheden, dat doet zij samen met andere gecertificeerde ademcoaches. Naast de ademcoaching hebben zij ieder hun eigen specialiteit op het gebied van sport, yoga en/of voeding.

Deze workshop werd tot nu toe door de deelnemers met een gemiddelde score van een 9 geëvalueerd.

Klik hier voor een interview met Esther Gnodde.

Reserveer direct