Grip op je gezondheid deel 2 – 4 dgn.

zelfinzicht en intentie – qigong – enneagram – systemisch werk

‘Grip op je gezondheid deel 2’ is het vervolg van ‘Grip op je gezondheid deel 1’. De processen die in gang zijn gezet worden uitgediept en er is weer alle aandacht voor je gezondheid in brede zin. We kijken samen waar je nu staat en waar nog verbetering mogelijk is. Omdat de basis tijdens ‘Grip 1’ al is gelegd kunnen we direct de diepte in.

De volgende onderdelen komen aan bod tijdens dit programma:
• Evaluatie van je proces na ‘Grip op je gezondheid’
• Inzicht in je werkelijke kwaliteiten, je valkuilen, het proces waar je in zit m.v. het Enneagram
• Inzicht in de persoonlijke- en familieprocessen die invloed hebben op jouw gedrag m.b.v. Systemisch werk
• Ademsessie
• Qigonglessen voor meer energie
• Workshops over je belemmeringen en doelen.

Op de eerste dag zal Patricia van Walstijn je welkom heten en begeleiden op haar eigen, ondertussen voor jou welbekende, wijze.

De tweede dag introduceren wij Willem Jan van de Wetering. Hij geeft de workshops –Meer grip met het Enneagram- en – Het Enneagram procesmodel-. Het Enneagram is bekend als karaktertypologie. Maar het model is veel meer dan dat. Het is vooral een Procesmodel. Al 600 v. Chr. was het Pythagoras die het Procesmodel ontwikkelde. Het model geeft inzicht in stromende en remmende energie. Door remmende energie wordt je lustelozer, zie je tegen dingen op en kunnen er fysieke klachten ontstaan. In de workshop leer je hoe je de energie kunt laten stromen en wat je zelf kunt doen om jouw processen (zowel persoonlijk als zakelijk) soepel te laten verlopen.

De derde dag introduceren we Sandra Tiedink. Zij geeft een introductie op systemisch werk en opstellingen waarna je aan het werk gaat aan de hand van persoonlijke doelen of vragen. Bert Hellinger (Duitse psychotherapeut) heeft het systemisch werken, waaronder opstellingen, zoals we dat tegenwoordig kennen ontwikkeld. Een opstelling geeft weer welke onbewuste dynamieken en patronen in jouw geschiedenis een beperkende rol spelen in jouw huidige leven en werk. De situatie van een afstand bekijken geeft een verhelderend inzicht welke vaak opluchting en hernieuwde energie geeft.

Op de laatste dag krijg je weer een ademsessie. Ademen volgens de methodiek van Balance Breathing leidt tot heling en transformatie en geeft zeer snel een gevoel van meer ruimte in je denken, gevoel en gedrag.

Wacht niet te lang met inschrijven want het aantal deelnemers is beperkt tot zes (alléén mensen die Grip op je gezondheid deel 1 al hebben gedaan) vanwege de persoonlijke aandacht.

Inschrijven