5-daags Detox en Yoga retreat

‘The real thing’: meer energie, vitaliteit, afvallen en rust in je hoofd…

Dit retreat wordt thuis voorafgegaan door 5 afbouwdagen en eindigt thuis met 5 opbouwdagen. Je totale detox-proces beslaat dus 15 dagen. Volledige aandacht voor lichaam en geest in combinatie met het sfeervolle luxe hotel en de prachtige omgeving zorgen voor een frisse start en zijn een groot cadeau voor jezelf.

Je gaat je geestelijk en lichamelijk beter voelen en kleine kwaaltjes kunnen verdwijnen. Je lichaam wordt gereinigd van gifstoffen die opgeslagen zijn in je lichaam en je spijsverteringssysteem krijgt eindelijk rust. Je huid wordt mooier, je valt af en je voelt je energie met sprongen toenemen. Je krijgt een gezonder voedingspatroon en wordt je bewuster van wat je eet door de workshops en begeleiding van de deskundige trainers.

Iedereen krijgt gifstoffen binnen via bespoten voedsel, chemische toevoegingen in eten, cosmetica, luchtvervuiling en medicijnen. Ook stress verzuurt het lichaam. Als er meer gifstoffen binnenkomen dan je lichaam kan verwerken, worden die opgeslagen in je lichaam, met allerlei klachten tot gevolg. Door te detoxen help je je lichaam om weer optimaal te functioneren en krijg je meer energie. Je gaat deze dagen sapvasten met speciaal samengestelde sappen, boordevol vitamines en mineralen. Je kunt ook kiezen voor mildvasten.

De combinatie met yoga ondersteunt het detox-proces en je krijgt praktische handvatten voor een gezonde en evenwichtige leefstijl. Ook krijg je je eigen persoonlijke yoga-practice mee voor thuis. Alle aspecten van detoxen en yoga komen aan bod. De tweede helft van de retreat gaan we een stukje verder in de leer over voeding en leefstijl door de integratie van de kennis van de Indiase Ayurveda. Ook in de yogalessen zijn de Ayurvedische principes het uitgangspunt. Je leert beter waar te nemen en beter in je kracht te blijven onder alle omstandigheden.

Je verblijft vier nachten in een luxe privékamer in het mooiste wellnesshotel van Nederland: Hotel Thermen Bussloo. Je hebt elke dag onbeperkt toegang tot meer dan 25 wellnessfaciliteiten, waaronder sauna’s, baden en rustruimtes.

Reserveer nu


Sapvasten wordt in principe afgeraden bij:
vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven –
eetstoornissen – bepaalde psychiatrische aandoeningen – specifieke schildklieraandoeningen of nier-insufficiëntie – jongeren onder de 18 jaar – kanker – insulineafhankelijke diabetes