Herstel

Deze programma’s zijn bedoeld voor iedereen die een stevig steuntje in de rug kan gebruiken bij herstel van stress gerelateerde klachten. Door middel van korte inzichtgevende workshops en persoonlijke behandelingen leer je jouw stresssignalen te herkennen en ermee om te gaan. We werken met persoonlijke coaching, qigong, osteopathie, acupunctuur, systemisch werk en ademtechnieken.

Grip op je gezondheid, 5 dgn.
‘Grip op je gezondheid’ biedt aandacht voor je gezondheid in brede zin. Dit zorgvuldig ontwikkelde programma is bedoeld voor iedereen die een stevig steuntje in de rug kan gebruiken bij het (her)vinden van vitaliteit en levenslust.

Ons team werkt vanuit een holistische visie op gezondheid en bestaat uit deskundigen op het gebied van TCG*, voeding, osteopathie, ademwerk en psyche. Wij helpen je door middel van persoonlijke consulten en workshops te ontdekken wat jou weer energie geeft en waardoor je weer grip op je gezondheid krijgt. Op basis van een uitgebreid intakegesprek en een gezondheidscheck door onze natuurvoeding- en TCG* deskundige wordt een persoonlijk plan voor deze vijf dagen opgesteld.

Meer informatie

Grip op je gezondheid deel 2, 4 dgn.
Heb je ‘Grip op je gezondheid deel 1’ gevolgd? Dan kun je meedoen met deel 2. De processen die in gang zijn gezet zullen verder worden uitgediept en er is weer alle aandacht voor je gezondheid in brede zin. We kijken samen waar je nu staat en waar nog verbetering mogelijk is. Ook deze keer krijg je verschillende behandelingen, een coaching sessie en workshops van ons team van health professionals.

Meer informatie

Persoonlijk energiemanagement
Patricia van Walstijn neemt je mee in een inspirerende en actieve workshop over persoonlijk energiemanagement. Het doel: met een rustig hoofd en een energiek gevoel stressvrij blijven. Zelfs na de vakantie met de dagen die weer korter worden kun je het zomergevoel vasthouden. Hoe doe je dat? Hoe zorg je dat je de hele dag door beschikt over voldoende energie? Wat doe je om volledig tot rust te komen in korte tijd? Is er balans bij jou tussen actie en herstel? In deze inspirerende ochtend leer je onder alle omstandigheden stressvrij te blijven. Je krijgt eenvoudige tips en tools en twee korte oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. De workshop is interactief, vragen staat vrij en je gaat direct aan de slag door je eigen leven onder de loep te nemen.

Meer informatie

Stress release, halve dag.
Ademhaling kan de mens veel brengen.Om gezond en vitaal te blijven letten veel mensen op hun voeding en beweging. Maar wie lichamelijk en geestelijk helemaal fit wil zijn zou ook eens bij zijn of haar ademhaling moeten stil staan. Dus…neem even adempauze.

Meer informatie

Stress release deel 2, halve dag.
Deze workshop is het vervolg op Stress Release. Tijdens Stress Release leer je verschillende ademtechnieken en theorie over hoe lichaam, adem, emoties en gedachten samenwerken. Een van de ademtechnieken die je leert is de verbonden adem en tijdens De kracht van de adem gaan we daarmee een stapje verder. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al deelgenomen hebben aan Stress Release of al ervaring hebben met de bewust verbonden ademhaling.

Meer informatie

Individuele Ademcoaching
Iedereen heeft een eigen unieke manier van ademhalen. Door de ademhaling te analyseren wordt duidelijk hoe je in het leven staat, waar je kracht ligt en waar mogelijke blokkades zitten. Ademen volgens de methodiek van Balance Breathing leidt tot heling en transformatie en geeft zeer snel een gevoel van meer ruimte in je denken, gevoel en gedrag. Deze ademmethodiek brengt je in contact met de onvoorstelbare kracht van je ademhalingssysteem en zorgt ervoor dat je belemmeringen en oude pijn definitief achter je kunt laten.

Meer informatie