Ademcoaching

Een ontwikkeltraject op maat.

Iedereen heeft een eigen unieke manier van ademhalen. Door de ademhaling te analyseren wordt duidelijk hoe je in het leven staat, waar je kracht ligt en waar mogelijke blokkades zitten. Ademen volgens de methodiek van Balance Breathing leidt tot heling en transformatie en geeft zeer snel een gevoel van meer ruimte in je denken, gevoel en gedrag. Deze ademmethodiek brengt je in contact met de onvoorstelbare kracht van je ademhalingssysteem en zorgt ervoor dat je belemmeringen en oude pijn definitief achter je kunt laten.

Tijdens de eerste sessie van anderhalf uur krijg je uitleg over de drie gebieden van het ademhalingssysteem en wordt jouw doel van de ademsessie besproken. Wat wil jij bereiken, waar sta je nu en wat houdt je tegen? Daarna volgt de ademanalyse en de eerste Balance Breathing ademsessie. Onder deskundige en betrokken begeleiding ga je in een specifiek ritme ademen, waardoor iedere cel in je lichaam van zuurstof wordt voorzien.

Tijdens de tweede en derde ademcoachingsessie (beiden een uur) gaan we de verdieping in. We bespreken je proces, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Er wordt tijdens de sessie gewerkt met specifieke gebieden en drukpunten in het lichaam en de energetische blokkades die zich daar voordoen.

Om het optimale uit de ademcoaching te halen en de inzichten en heling te integreren op alle niveaus plannen we drie sessies met ongeveer twee weken ertussen.

Voor meer informatie kun je mailen naar: welkom@banyancentre.nl of bellen naar 0628211218